Öyle Bir Geçer Zaman ki'in Küçük Osman'ı Büyüdü ve Bambaşka Biri Oldu: Artık 18 Yaşında!

Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin Osman'ı Emir Berke Zincidi görenleri şaşırttı.

Magazin 14.07.2024 19:50:00 0
Öyle Bir Geçer Zaman ki
Tarih: 14.07.2024 19:58

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisindeki "Küçük Osman" karakteriyle bir zamanlar milyonların gönlünde taht kuran Emir Berke Zincidi, büyüdü ve şimdilerde 18 yaşına girdi. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla gündeme oturan Zincidi'nin değişimi takipçilerini şaşırttı.

BAŞ DÖNDÜREN DEĞİŞİM

Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl başrolünde olduğu "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisi, yayınlandığı dönem ekranların fenomen yapımlarından biri olmuştu. Küçük Osman karakteriyle dizi tarihine adını yazdıran Emir Berke Zincidi, o sıralar yalnızca 4 yaşındaydı. Dizide gösterdiği başarılı performans ve hüzünlü sahneleriyle göz dolduran Zincidi'nin şimdiki hali görenleri hayretler içinde bıraktı. Genç yaşında olduğu haliyle hafızalara kazınan oyuncu, paylaştığı fotoğraflarla herkesi kendine hayran bıraktı.

 

SPOR SALONUNDAN POZLAR

Emir Berke Zincidi, son olarak spor salonunda verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Dizideki "Küçük Osman" rolüyle tanınmasının ardından, onca yıllık değişimini gözler önüne seren bu fotoğraflar, olgunlaşmış haliyle eski bir tanıdığı hatırlatır gibi.

 

KİMDİR BU EMİR BERKE ZİNCİDİ?

4 Ekim 2005 doğumlu Emir Berke Zincidi, "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisindeki Osman Akarsu karakteri ile ün kazanmıştır. Oynadığı karakterle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, daha sonra birkaç dizi ve filmde daha yer aldı. En son "İkizler Memo-Can" dizisinde izleyici karşısına çıktı.

 

UZUN BİR ARA SONRASI YENİDEN GÜNDEME

Bir süredir gözlerden uzak bir yaşamı tercih eden Emir Berke Zincidi, sunduğu bu son görüntüyle yeniden medya ve takipçilerinin ilgisini çekmeyi başardı. Evdeki minik Osman artık genç bir adam olarak karşımıza çıkıyor ve değişimi herkesi şaşkınlığa uğratıyor.

 

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem