Osmaniye Belediyesinden, depremzede çocuklara yönelik moral etkinlikleri

Osmaniye Belediyesinden, depremzede çocuklara yönelik moral etkinlikleri

Genel 22.02.2023 12:02:02 0
Osmaniye Belediyesinden, depremzede çocuklara yönelik moral etkinlikleri
Tarih: 22.02.2023 12:02 Güncelleme: 22.02.2023 12:02
Osmaniye Belediyesi organizasyonunda, depremzede çocuklara yönelik moral etkinlikleri düzenleniyor. Osmaniyeli tiyatro sanatçısı Aziz Öktem ve ekibinin gönüllü olarak destek verdiği proje çerçevesinde, çadır kentlerde yaşayan çocuklar eğlendirilirken, onlara çeşitli hediyeler verilerek depremin etkisi unutturulmaya çalışılıyor.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği kentlerden Osmaniye’de çadır kentlerde yaşayan çocuklara yönelik Osmaniye Belediyesi organizasyonunda animasyon gösterileri düzenleniyor. Osmaniyeli tiyatro sanatçısı Aziz Öktem ve ekibi tarafından, DSİ, Atatürk Lisesi, Hokey park alanı, Saimbey İlkokulu, 80. Yıl İlkokulu, Türkmenbeyi İlkokulu, Turan Ortaokulu, Cumhuriyet Meydanı Cumartesi pazarı ve Salı pazarında kurulan çadır kentlerde eğlence programları düzenleniyor. Çeşitli oyunlar oynayıp eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanan çocuklara, depremin olumsuz etkisi unutturulmaya çalışılıyor. Programlar süresince çocuklara, patlamış mısır, pamuklu şeker, çocuk dergileri, çikolata, balon ve çeşitli yiyecekler ikram ediliyor.
Çocukların yüzlerini daima güldürebilmek için çalıştıklarını ve durmaksızın çalışacaklarını ifade eden Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, “Barınma alanlarımızda animasyon ekiplerimiz kukla gösterisi ve çeşitli oyunlar oynayarak çocuklarımıza eğlenceli dakikalar yaşatılıyor. Depremin olumsuz etkisini unutturmaya çalıştığımız çocuklarımıza oyuncak, boyama kalemi gibi ürünler hediye edip çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Ankara’da yaşayan Osmaniyeli tiyatro sanatçımız Aziz Öktem’e ve ekibine, deprem sonrasında kente gelerek gönüllü olarak bu projemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız, birlikte aşacağız inşallah” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ