Osimhen'in Akrobatik Görkemi: Golüyle Galatasaray'a Zafer!

Mucizevi röveşata: Osimhen dünyayı büyüledi.

Spor 19.10.2024 22:39:00 0
Osimhen
Tarih: 19.10.2024 22:43

GALATASARAY'IN FARKLI GALİBİYETİ

Süper Lig'in dokuzuncu hafta mücadelesinde Galatasaray, Antalyaspor'a konuk oldu. Sarı kırmızılı ekip, rakibini Mauro Icardi'nin etkileyici performansı ile 3-0'lık skorla mağlup etti ve puanını artırdı.

İLK GOL ICARDI'DEN GELDİ

Galatasaray maça hızlı bir başlangıç yaptı. Mücadelenin 10. dakikasında Dries Mertens'in asistini değerlendiren Mauro Icardi, kafa vuruşuyla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. Icardi'nin bu golü, Mertens'i 2024 yılında en çok asist yapan oyuncu sıralamasında üst sıralara taşıdı.

SAKATLIKLAR CAN SIKTI

Galatasaray'da önemli oyunculardan Jakobs ve Antalyaspor cephesinde ise Mert Yılmaz sakatlık sebebiyle maçı tamamlayamadı. Oyuncuların sakatlanması ve maç öncesinde saha zeminine dair yapılan eleştiriler, maçın önemli konuları arasında yer aldı.

ICARDI SAHNE ALIYOR

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, 52. dakikada Yunus Akgün'ün asistinde kaydettiği golle hem kendi adına hem de takımı adına ikinci golü atarak skoru 2-0'a taşıdı.

OSIMHEN'İN GEÇERSİZ GOLÜ VE RÖVEŞATA ŞOVU

Maçın ilerleyen dakikalarında sahneye çıkan Victor Osimhen, oyuna dahil olmasından kısa bir süre sonra ofsayt sebebiyle sayılmayan bir golle şanssızlık yaşasa da, maçın uzatma dakikalarında harika bir röveşata vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 3-0'a getirdi. Bu gol, sadece maçın değil, dünya futbol gündeminin de önemli anlarından biri oldu.

"PUSCAS ÖDÜLÜ'NE ADAY OLABİLİR"

Maçın ardından açıklamalar yapan Victor Osimhen, attığı röveşata golünün klas bir gol olduğunu ve FIFA Puscas Ödülü'ne aday olabileceğini ifade etti. Bu özgüven dolu ve iddialı açıklama, Osimhen'in attığı golün ne kadar etkileyici olduğunu bir kez daha altını çizdi.