Tarih: 01.09.2024 17:06

Operasyonlarda 17 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi: MSB Açıkladı, TSK'nın Nefesi Ense'de!

Facebook Twitter Linked-in

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonlar neticesinde, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde yer alan bazı bölgelerde terör örgütleri PKK/YPG'ye darbe vuruldu.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'NDEN BAŞARI OPERASYONU

Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı son dakika açıklamasına göre, Irak'ın kuzeyindeki Gara, Metina ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 15 PKK'lı terörist, Suriye'nin kuzeyindeki Münbiç bölgesinde ise 2 PKK/YPG'li terörist olmak üzere toplamda 17 terörist tespit edilerek etkisiz hale getirildi.

“MEHMETÇİĞİN NEFESİ TERÖRİSTLERİN ENSESİNDE”

Bakanlığın açıklamasında ayrıca, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kararlı tutumu vurgulanarak, "Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek." ifadelerine yer verildi. Operasyonlar, terör örgütlerine göz açtırmadan sürekli ve etkin bir şekilde devam ettirilmekte olduğu belirtildi.

Bölgede güvenlik ve istikrarın sağlanmasına yönelik operasyonlar kararlılıkla sürerken, bölge halkının huzur ve güvenliği için terörle mücadelede hiçbir gevşeklik gösterilmediğinin altı çiziliyor.

"NEREDE OLURSALAR OLSUNLAR..."

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Gara, Metina ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 15 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Münbiç bölgesinde belirlediği 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi.

Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —