Onyekuru Rüzgarı: Taraftarın Arzusu, Galatasaray'ın Gündemi

Onyekuru çılgınlığı Galatasaray'ı sallıyor.

Spor 7.09.2024 12:58:00 0
Onyekuru Rüzgarı: Taraftarın Arzusu, Galatasaray
Tarih: 07.09.2024 13:00

HENRY ONYEKURU İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Galatasaray taraftarı, Victor Osimhen'in sarı-kırmızılı ekip ile anlaşmasında etkili olduğu belirtilen Henry Onyekuru'nun geri dönmesi yönünde büyük bir heves içerisinde. Taraftarlar, deneyimli oyuncunun transferi için yoğun bir şekilde kampanya yürütüyorlar. Hatırlanacağı üzere, Galatasaray geçtiğimiz günlerde piyasa değeri 100 milyon euro olan Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

GALATASARAY SOL KANAT PEŞİNDE

Sarı-kırmızılılar, takımdaki eksik olan sol kanat pozisyonuna bir takviye yapma peşinde. Yeni transfer Victor Osimhen'in de yakın arkadaşı olan ve geçmişte Galatasaray formayı giymiş Henry Onyekuru'nun bu transferde rolü dikkate değer. Nijeryalı yıldız, Onyekuru ile yaptığı görüşmenin transferine katkı sağladığını ifade etti.

TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADA KAMPANYA BAŞLATTI

Onyekuru'nun geçmiş performansı taraftarların gözünde oldukça parlak. Daha önce Galatasaray için ter döken ve 71 maçta 22 gol ile 12 asistlik performans gösteren Nijeryalı futbolcu için sosyal medya üzerinden bir geri dönüş kampanyası başlatıldı. Eyüpspor'un talebi üzerine yapılan haberlerin ardından, Galatasaray yönetiminin bu konuda atacağı adımlar merakla bekleniyor.

GALATASARAY KULİSLERİNDE ONYEKURU HEYECANI

Onyekuru'nun halihazırdaki kulübü Al-Fahya'da oynamasına rağmen, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu durum, geri dönüş ihtimalini güçlendiriyor. Hem taraftar hem de Onyekuru'nun kendisi, Nijeryalı yıldızın Osimhen'le beraber yeniden Galatasaray forması altında sahaya çıkma arzusunu dile getiriyor. Sarı-kırmızılı ekip, Onyekuru konusunda somut adımlar atacak mı; zaman gösterecek.