Tarih: 13.07.2024 16:24

Onlarca Yılın Ardından Veda: Van YYÜ, Salih Yurtkuran İçin Duygusal Yemek Düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

VAN'DAN BİR DEĞERLİ İSME VEDA: YURTURAN'E EMEKLİLİK TÖRENİ

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ), Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde uzun yıllar hizmet veren Öğretim Görevlisi Salih Yurtkuran'a emeklilik töreni düzenledi. Tören, Van YYÜ Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter ve idari personellerin katılımı ile gerçekleşti.

DEĞERLİ HİZMETLERE TEŞEKKÜR

Veda yemeğinde, Öğretim Görevlisi Salih Yurtkuran'a Van YYÜ'deki değerli hizmetleri için teşekkür edildi. Prof. Dr. Şenay Baydaş, Yurtkuran'ın yeni yaşamında da başarılar temennisinde bulundu. İfade edilen duygusal mesajlarda, Yurtkuran'ın üniversiteye kattığı değer vurgulandı.

EŞSİZ KATKILARA MİNNETTARLIK

Etkinliğe katılanlar, Salih Yurtkuran'ın üniversiteye yaptığı katkılardan ötürü minnettarlıklarını dile getirdiler ve bu özel günün anısına Rektörlük binası önünde toplu bir hatıra fotoğrafı çekildi.

YAŞANMIŞ ANILARLA VEDA

Etkinlik, Yurtkuran'ın onuruna verilen değerli hizmetlerin anısına üniversite tarafından kendisine takdim edilen bir plaketle son buldu. Emekliye ayrılan Öğretim Görevlisi Salih Yurtkuran, törendeki sıcak ve samimi atmosferle meslek hayatının bir dönemini daha geride bırakmanın hüznü ve gururunu bir arada yaşadı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —