Öncü: "İstikrar devam edecek, Türkiye büyüyecek"

Öncü: "İstikrar devam edecek, Türkiye büyüyecek"

Politika 10.05.2023 09:30:57 0
Öncü:
Tarih: 10.05.2023 09:30 Güncelleme: 10.05.2023 09:30
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Fatma Öncü, Karaçoban’a çıkarma yaptı. AK Parti Karaçoban İlçe Teşkilatı tarafından karşılanan Öncü, ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret, ederken, ziyaretleri esnasında vatandaşlara hitap etti ve seçimlere çok az kaldığını hatırlatarak destek istedi.
Öncü şöyle konuştu; “Türkiye’nin en önemli seçimine sayılı günler kaldı. Pazar günü ülkemiz için çok önemli bir gün. Oylarımızı kullanırken Türkiye’nin nereden nereye geldiğini, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği sözleri tek tek nasıl tuttuğunu, AK Parti’nin millet için yaptıklarını ve bu güne kadar elde ettiğimiz kazanımlarımızı düşünmeliyiz. Türkiye inanıyorum ki 85 milyon insanı ile istikrara devam edecek. Hep birlikte kardeşçe güçlü Türkiye inşasına devam edeceğiz. Bunun için Pazar günü hem Cumhurbaşkanımıza hem de partimize büyük bir destek istiyoruz” dedi.
14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kaldığını hatırlatan Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Fatma Öncü, seçim çalışmaları boyunca gördükleri teveccühten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bugün bir liderimiz var, Recep Tayyip Erdoğan. Allah başımızdan eksik etmesin. Biz ülkeye geldiğimizde Cumhurbaşkanımız devir aldığında 2001’de ülkemiz IMF batağındaydı. Sayın Cumhurbaşkanımıza vatandaşlarımızın sevgisi her zaman çok yüksek. Allah onu başımızdan eksik etmesin. İnşallah 14 Mayıs’ta da en iyi şekilde kendisini destekleyip yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çoğunluğu sağlayıp meclisteki yerimizi alacağız. Çünkü Türkiye’nin daha da gelişmesi ancak AK Parti ile mümkündür. Alternatifsiz bir siyasi irade olduğumuzu herkes biliyor. Sandıktan büyük zaferle çıkacağız” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ