Oltu imam hatipleri yemekte buluştu

Oltu imam hatipleri yemekte buluştu

Genel 20.11.2024 16:52:11 0
Oltu imam hatipleri yemekte buluştu
Tarih: 20.11.2024 16:52 Güncelleme: 20.11.2024 16:52
Oltu İlçe Müftülüğünde görev yapan imam hatipler, Türk Diyanet Vakıf-Sen Oltu İlçe Temsilcisi Zakir Demirtaş’ın organize ettiği yemekte bir araya geldi. Programda, sendika temsilcilerinin ve yerel yöneticilerin katılımıyla önemli konuşmalar yapıldı.
Yemek sonrası Türk Diyanet Vakıf-Sen Oltu İlçe Temsilcisi Zakir Demirtaş, MHP Oltu İlçe Başkanı Vedat Sağlam, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Oğuz Yavuz ve Oltu Belediye Başkan Yardımcısı İsrafil Aslan birer selamlama konuşması yaptı. Konuşmalarında, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı katılımcılara hitap ederken, sendikal faaliyetlerinin ahlak temelli bir anlayışla yürütüldüğünü vurguladı. Şanlı, Türkiye Kamu-Sen’in kurulduğu ilk günden bu yana izlediği çizginin, yüksek ahlak ve vatanseverlik üzerine inşa edildiğini belirterek, “Bizim ilkemiz önce ülkemizdir” ifadelerini kullandı. Şanlı, ayrıca Türkiye Kamu-Sen’in hedefinin “kızıl elma” idealini taşımak olduğunu ve Türk milletinin bu hedefe ulaşmak için her zaman büyük bir azimle çalıştığını söyledi.
Programa Oltu Belediye Başkan Yardımcısı İsrafil Aslan, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Oğuzhan Yavuz, MHP Oltu İlçe Başkanı Vedat Sağlam, MHP Oltu Belediye Meclis Üyesi Hakan Serdar Er, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı, Yakutiye İlçe Temsilcisi Mahmut Coşkun ve Oltu İlçe Temsilcisi Zakir Demirtaş yer aldı. Ayrıca, AK Parti Oltu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Yavuz ve Oltu İlçe Müftülüğü personeli katıldı.
Programın sonunda, Türk Diyanet Vakıf-Sen Oltu İlçe Temsilcisi Zakir Demirtaş, Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı’ya Oltu taşı tespih hediye etti.
Katılımcılar, etkinliğin ardından birbirleriyle sohbet ederek, birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın önemini vurguladı.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: oltu imam hatipleri yemekte buluştu
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ