Okan Karacan'dan Şok Açıklamalar: "Akıl Hastanesinde Yattım"

Ünlü oyuncu Okan Karacan, Pınar Kerimoğlu'na konuk olarak özel hayatındaki zorlu dönemlere ve yaşadığı çöküşe dair samimi itiraflarda bulundu.

Magazin 23.04.2025 11:30:00 0
Okan Karacan
Tarih: 23.04.2025 11:35 Güncelleme: 23.04.2025 11:30

Bir zamanlar ekranların tanınan yüzlerinden olan Okan Karacan, geçirdiği zor günleri anlattı. Ameliyatla zayıfladıktan sonra iş bulmakta zorlandığını belirten Karacan, bu durumun onu psikolojik olarak yıktığını ifade etti.

“AYRILMAK İSTEMEDİM AMA...”

Karacan, eşinden ayrılık sürecinin kendisini derinden etkilediğini ve bu süreçte yaşadığı sorunların üstesinden gelememeye başladığını dile getirdi: "Ayrılmak istemedim, ayrıldım; zayıfladım, evimi taşımak zorunda kaldım, işimi değiştirdim. İster istemez bu süreci yönetemedim." Aileye verdiği önemi vurgulayan Karacan, eşim ayrılmak istedi ve bu konuda ısrar etti" şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARINA UZAKLAŞTIRMA KARARI

Ayrılık kararının ardından yaşadığı zorlukları anlatan Okan Karacan, eşinin kendisini engellediğini ve çocuklarını göremediğini belirtti. "Ortada bir şey yokken beni telefondan engelledi, uzaklaştırma kararları aldırdı. Çocuklarımı göremedim ve bu da beni ister istemez sinirlendirdi," diyen Karacan, iddiaların aksine darp veya iş yeri basma gibi olayların yaşanmadığını vurguladı. "Zeynep’le şu an çok iyi arkadaşız" ifadelerini kullandı.

52 GÜN AKIL HASTANESİNDE TEDAVİ!

Boşanma sürecinde yaşadığı psikolojik çöküşün ardından doktor tavsiyesiyle 52 gün ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğünü açıklayan Karacan, bu döneme ilişkin çarpıcı detaylar paylaştı: "Günlük 6 bin TL ödedim, yemek dahil tüm masrafları kendim karşıladım. Çok değişik arkadaşlarım oldu, hala görüştüklerim var." Karacan, yaşadığı zorluğa rağmen hayata tutunmaya çalıştığını ve yeniden başlamak için çabaladığını belirtti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kırılgan bir yapıya sahibiz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - İstanbulspor: 0


Van Spor

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ