Tarih: 13.10.2024 01:26

Okan Buruk'tan Provokatif Sözler: 'Kadıköy'ün Zirvesi Galatasaray Zaferi!'

Facebook Twitter Linked-in

“DERBİLERDE GENEL OLARAK İYİYİZ”

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, önemli açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir TV programında soruları yanıtlayan Buruk, Galatasaray'ın derbi performansına dair konuştu. Buruk, takımın derbi maçlarındaki başarısını "Genel olarak derbilerde iyiyiz," sözleriyle özetledi.

“İŞİN EN NİRVANASI DEPLASMANDA FENERBAHÇE'Yİ YENMEK”

Duygusal yoğunluğu yüksek olan derbi maçlarında, özellikle Fenerbahçe'ye karşı alınan galibiyetlerin ayrı bir yere sahip olduğunu belirten Buruk, bu tür zaferler için "İşin en nirvanası, en üstü" ifadelerini kullandı. Rakip hangi takım olursa olsun, alınan galibiyetin önemli olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik direktör, kadronun psikologik açıdan bu tür büyük maçlara hazır çıktığını da dile getirdi.

OKAN BURUK'UN DERBİ REKORU

Okan Buruk'un Galatasaray'ın başında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı elde ettiği 2 galibiyet ve 1 beraberlik, kendisi için büyük bir önem taşıyor. Geçtiğimiz sezon iç sahada Fenerbahçe'ye kaybedilmesi ve deplasmanda Beşiktaş'a yenilmelerinin ardından, bu sezon derbilerde daha iyi bir performans göstermek için ekstra motivasyona sahip olduklarına dikkat çeken Buruk, bu tür maçların zaten kendi içinde motivasyon sağladığını vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —