Okan Buruk'tan Kararlılık Mesajı: "18 Maç Daha Var, Mücadelemiz Sürecek!

Okan Buruk: "18 Maç Var, Devam Ediyoruz"

Van Spor 12.01.2025 23:09:00 0
Okan Buruk
Tarih: 12.01.2025 23:11 Güncelleme: 12.01.2025 23:09

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 19. haftasında Başakşehir'i 2-1 yendikleri maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın liderliğini sürdürdüğü ve üst üste 23 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen ekip, zorlu hava koşullarına rağmen galibiyeti elden bırakmadı. 

“KARŞILAŞMA ZORLU HAVA KOŞULLARI ALTINDA GEÇTİ”

Okan Buruk maç sonrası yaptığı açıklamada, "Hava şartları çok zorlayıcıydı ve oyunun gidişatını etkiledi. İlk yarıda tam anlamıyla oyuna giremedik ve her iki takım da uzun top tercih etti. Rakibimiz skoru 1-1 yapmayı başardı ancak biz hemen ardından ikinci golümüzü bulduk ve maçı kazanmayı başardık," dedi. Buruk, yeni stratejilerle sürekli adaptasyon içinde olduklarını ve oyuncu değişiklikleriyle maçı lehlerine çevirdiklerini belirtti. 

“MAÇ KAZANILACAK OYUN TARZINDAN UZAKLAŞTI”

Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü, maçın genelinde kimsenin kazanacak futbol oynamadığını vurgulayarak, "Bu tür zorlu koşullarda, hücum oyuncularımız yeteneklerini sergileyemedi. En nihayetinde önemli olan bu tür maçlardan galibiyetle ayrılmaktır," şeklinde konuştu. Buruk, rakip Başakşehir'in farklı dizilişleri denediğini ve bu durumun da maçın genel dengesini etkilediğini ifade etti. 

“OYUNCULARIMI HER HAFTA ZORLUYORUM”

Sarı-kırmızılıların başarılı teknik adamı, oyuncu performansları hakkında da konuştu: "Sallai, Batshuayi, Yusuf Demir gibi kenardan gelip etkili olan oyuncularımız var. Her maç farklı taktiksel düşüncelerle sahaya çıkıyoruz. Bugün de Barış Alper Yılmaz yıldızlaştı. Yunus Akgün ise bir sonraki maça kalan performansını sergileyecek." 

“HENÜZ HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ, 18 MAÇ DAHA VAR”

Buruk ayrıca, ligin sadece bir yarısının tamamlandığını ve şampiyonluk yolunda daha çok mesafe kat edilmesi gerektiğini dile getirdi. "Konsantrasyonumuzu devam ettirmeli ve hiçbir zaman rehavete kapılmamalıyız. Her maç bizim için bir final niteliğinde ve şampiyonluk hedefimize ulaşmak için her maçı kazanma arzumuz var," diyen Buruk, takımın motivasyonunun yüksek olduğunu belirtti. Pandemi, sakatlıklar ve yoğun maç takvimi nedeniyle zorlukların arttığını ancak hedeflerinden ödün vermeden yollarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ