Nur Tatar Spor Salonu Kulübü, madalyaları topladı

Van'da liseler arası düzenlenen ve 275 öğrencinin katılım sağladığı boks şampiyonasına 15 sporcuyla katılım sağlayan Nur Tatar Spor Salonu Kulübü, turnuvada madalyaları toplamayı başardı.

Van Haberleri 1.03.2024 13:27:00 0
Nur Tatar Spor Salonu Kulübü, madalyaları topladı
Tarih: 01.03.2024 13:29 Güncelleme: 01.03.2024 13:34

Van'da liseler arası düzenlenen ve 275 öğrencinin katılım sağladığı boks şampiyonasına 15 sporcuyla katılım sağlayan Nur Tatar Spor Salonu Kulübü, turnuvada madalyaları toplamayı başardı. Nur Tatar Spor Salonu sporcuları, turnuvaya damga vurarak, 6 altın, 5 gümüş ve 3 bronz madalya almayı başardı.

Van'da liseler arası düzenlenen şampiyonası, Nur Tatar Spor Salonu'nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kıyasıya geçen müsabakalar sonrası Nur Tatar Spor Salonu öğrencileri, turnuvaya damga vurdu.

Antrenör Naci Öz sorumluluğunda turnuvaya 12 kız, 3 erkek sporcuyla katılım sağlayan Nur Tatar Spor Salonu Kulübü, önemli bir başarı elde etmeyi başardı.

Van genelinde düzenlenen ve 275 öğrencinin katılım sağladığı boks şampiyonasında, kızlarda Nur Tatar Spor Salonu Sporcusu Elif Bakır 48 kilogram Yıldızlar Kategorisi'nde, Yadigâr Bakır 48 kilogram Genç Kategorisi'nde, Elif Uraslı 60 kilogram Yıldızlar Kategorisi'nde, Ümmü Selem Bora ise 63 kilogram Genç Kategorisi'nde birinci olurken, Tuba Özkan 52 kilogram Genç Kategorisi'nde, Münevver Yiğit 57 kilogram Yıldız Kategorisi'nde, İsra Ayhan 54 kilogram Yıldız Kategorisi'nde, Meryem Budak 60 kilogram Yıldız Kategorisi'nde ikinci oldu.

Berilsu Ödemiş 54 kilogramda Genç Kategorisi'nde, Nur Salkım 57 kilogram Genç Kategorisi'nde, Ayşe Kuncu 48 kilogram Yıldız Kategorisi'nde üçüncü olurken, Erkekler de ise Faruk Berat Koç 86 kilogram Genç Kategorisi'nde, Kadir Osman Cengiz 81 kilogram Yıldız Kategorisi'nde birinci oldular.

Veysel Gündoğdu ise erkekler 63 kilogram Yıldız Kategorisi'nde ikinci oldu.

Boks İl temsilcisi Ayhan Öz, emeği geçen tüm antrenörlere ve ekiplerine teşekkür ederek, "26-29 Şubat 2024 tarihleri arasında Tuşba Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan Van Okullar Arası İl Birinciliği Boks Yarışması çok zevkli ve çekişmeli müsabakalara sahne oldu. İlimizin gençleri gelecek için çok büyük umutlar vadettiler. İl genelinde il ve ilçelerde toplamda 275 sporcu katıldı ve müsabakalar çok zevk ve çekişmeli geçti. Bu müsabakalar neticesinde birinci olan sporcularımız Türkiye Boks Şampiyonasında ilimizi temsil edeceklerdir. Bize destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Yalçın Özdemir'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem