NEVÜ’lü yabancı uyruklu öğrencilerden Rektör Aktekin’e taziye ziyareti

NEVÜ’lü yabancı uyruklu öğrencilerden Rektör Aktekin’e taziye ziyareti

Genel 24.02.2023 16:54:59 0
NEVÜ’lü yabancı uyruklu öğrencilerden Rektör Aktekin’e taziye ziyareti
Tarih: 24.02.2023 16:54 Güncelleme: 24.02.2023 16:54
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Uluslararası Öğrenciler Birliği Kulübü öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrenci kulüplerinden NEVÜ Uluslararası Öğrenciler Birliği Kulüp Başkanı Muhibullah Samedi Afganistan, Kırgızistan, Mısır, Sudan ve Nijer uyruklu uluslararası öğrencilerden oluşan Kulüp Yönetimi ve üyeleri, NEVÜ Uluslararası Öğrenciler Birliği Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Engin Eyceyurt ve NEVÜ Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Tahiroğlu eşliğinde NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Muhibullah Samedi ve öğrenciler ziyaretlerinde depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlar, NEVÜ’lü öğrenci arkadaşları ve personel yakınları için üzüntülerini dile getirerek Rektör Aktekin’e taziye dileklerinde bulundu. Depremde yaralananlara da acil şifalar dileyen öğrenciler, ayrıca kendi ülke devletlerinin ve insanlarının da Türkiye’nin acısını gönülden paylaşarak maddi ve manevi yardımlarda bulunduklarını ve yardımlaşmanın devam ettiğini belirttiler.
Böylesi acılı bir dönemde anlamlı ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden Rektör Aktekin, dayanışma ve yardımlaşma ile bugünleri de hep birlikte atlatacaklarını söyledi. Aktekin; "Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerde birçok canımızı kaybettik. Hayatını kaybedenler içerisinde üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimiz, akademik ve idari personellerimizin yakınları ile birlikte öğrencilerimizin yakınları da bulunmakta. Şahsım ve üniversitem adına depremde hayatını kaybeden tüm insanlarımıza bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı, yaralı depremzedelerimize de acil şifalar diliyorum. İnşallah bugünleri devlet ve millet olarak hep birlikte dayanışma ve yardımlaşma içerisinde atlatacağız” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ