Netanyahu: Tanrı'nın yardımıyla tüm düşmanlarımızı yeneceğiz

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD ile birlikte birçok Avrupa ülkesinin kendilerine destek verdiğini, İran ve benzeri tehditlere karşılık vereceklerini söyledi.

Dünya 5.08.2024 02:53:00 0
Netanyahu: Tanrı
Tarih: 05.08.2024 02:55

İsrail'in bölgesindeki saldırganlığı, Orta Doğu'yu yeni bir savaşın eşiğine getirdi.

Hizbullah'ın üst düzey yöneticilerinin öldürülmesi ve Hamas lideri İsmail Heniyye'nin Tahran'da şehit edilmesi sonrası İran ve Hizbullah, İsrail'e açıkça "savaşa hazır ol" uyarısında bulundu.

ABD, İSRAİL SALDIRIYA UĞRARSA DESTEK VERECEK

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Michael Erik Kurilla, Hizbullah ve İran'ın İsrail'e yönelik tehditlerinin ardından Pazar sabahı erken saatlerde Orta Doğu'ya geldi. Axios'a konuşan üç ABD'li ve İsrailli yetkili, olası bir saldırının Pazartesi günü gerçekleşebileceğini öne sürdü. ABD'li ve İsrailli yetkililerin bu saldırı için hazırlıklara başladığı iddia ediliyor.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise bugün yaptığı açıklamada, "Hangi cepheden olursa olsun bize yönelik herhangi bir saldırı eylemine karşılık vereceğiz ve bunun bedelini ağır ödetiriz" ifadelerini kullandı.

NETANYAHU: "ABD VE BİRÇOK ÜLKE YANIMIZDA"

Netanyahu son olarak yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti:

Her türlü senaryoya hazırız. İsrail güçlüdür, ordumuz güçlüdür, halk güçlüdür. ABD'nin İsrail'in yanında olmasının yanı sıra İngiltere, Fransa ve diğer birçok ülkenin desteğini de takdir ediyoruz. Kim bizi incitirse, biz de onu incitiriz. Birlikte ayakta duracağız ve Tanrı'nın yardımıyla birlikte tüm düşmanlarımızı yeneceğiz.


Haber Kaynak : Enson Haber