Tarih: 05.09.2024 18:22

Nazilli ile Van Spor'un Kapışması Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Facebook Twitter Linked-in

TFF 2. Lig Kırmızı Grup heyecanı devam ediyor. Ligde ikinci hafta maçları kapsamında Nazilli Spor A.Ş., sahasında Artı Değer Van Spor FK'yi ağırlıyor. Futbolseverleri heyecanlandıran karşılaşma, canlı yayınla ekranlara taşınacak.

MAÇIN YAYINI İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI

7-8 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek TFF 2. Lig Kırmızı Grup 2. hafta mücadelesinde, Van temsilcisi Artı Değer Van Spor FK deplasmanda Nazilli Spor A.Ş.'nin konuğu olacak.

VAN TV MAÇI CANLI YAYINLAYACAK

Özellikle geçen sezon Van Spor FK'nin birçok mücadelesini canlı yayınla futbolseverlerle buluşturan Van TV, bu önemli karşılaşmayı da canlı olarak izleyicilere sunacak. Yapılan görüşmeler sonucunda Nazilli Spor A.Ş. yöneticileri ile anlaşma sağlandığı ve karşılaşmanın yayın hakkının elde edildiği duyuruldu.

EMRE TEKİN TEŞEKKÜR ETTİ

Van TV Genel Koordinatörü Muhammet Emre Tekin, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya'ya maç yayını hakkında göstermiş olduğu özverili çalışmaları nedeniyle teşekkürlerini iletti.

MAÇIN DETAYLARI

Nazilli Spor A.Ş. ve Artı Değer Van Spor FK arasında oynanacak maç, sporseverlerin büyük ilgi göstermesi beklenen bir mücadele olacak. Karşılaşma 8 Eylül Pazar günü Nazilli İlçe Stadı'nda gerçekleşecek ve top sahaya 16.30'da düşecek. İki takımın mücadelesi Van TV tarafından canlı yayınlanacak.

Kaynak: wanhaber




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —