Narin'in Sır Ölümü; Abla Dosyası Yeniden Açılıyor

Diyarbakır'da küçük kızın cansız bedenine ulşıldı: Savcılık ablanın dosyasını da açıyor.

Asayiş 10.09.2024 20:12:00 0
Narin
Tarih: 10.09.2024 20:18

DİYARBAKIR'DAKİ TRAJEDİ

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinden acı bir haber daha geldi. 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra dere kenarında taşlarla örtülü bir şekilde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ardından, ailesi şimdi de büyük bir hukuki süreçle karşı karşıya. Savcılık, Narin cinayetini soruştururken dikkatini şimdi ablası Tülin Güran'ın ölümüne çevirdi ve çocuk hastanesinden ilgili tüm belgeleri istedi.

NARİN GÜRAN'IN ABLASI TÜLİN GÜRAN DOSYASI

Savcılık, Narin'in trajik ölümüne dair soruşturmayı genişletirken, Tülin Güran'ın ölümünü de incelemeye aldı. Diyarbakır Çocuk Hastanesi'ne ulaşan savcılık, Tülin Güran'ın ölümüne ilişkin tüm kayıtları talep etti. Ailenin engelli çocuğu olan Tülin'in merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği, annesi tarafından yıllar önce açıklanmıştı.

YAS TUTAN AİLE VE SORGULAMA

19 gün süren aramaların ardından bulunan Narin'in cenazesi, otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra toprağa verildi. Narin'in ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan 24 şüphelinin sorgusu sürüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kaybolan Narin'in cansız bedenine ulaşıldığını duyurmuş ve başsağlığı dileklerinde bulunmuştu.

ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Bu elim vakalar, Diyarbakır'daki Tavşantepe Mahallesi'ni hüzne boğdu. Jandarma ekiplerinin bulduğu minik Narin'in olayı bölgede büyük üzüntü yaratırken, soruşturmanın sadece Narin'le sınırlı kalmayacağı ve ablası Tülin'in ölümüyle ilgili yeni gelişmelerin yaşanabileceği de gündemdeki yerini koruyor. Savcılık, her iki acı olayla ilgili detaylı incelemesini sürdürmekte kararlı.