Narin Cinayetinde Şok Edici Gelişme: Amcanın Silinen Mesajları Kanıt Olacak

8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni bulundu. Sır perdesini whatsapp mesajları aydınlatacak.

Asayiş 9.09.2024 12:41:00 0
Narin Cinayetinde Şok Edici Gelişme: Amcanın Silinen Mesajları Kanıt Olacak
Tarih: 09.09.2024 12:45

Diyarbakır'da acı olay: 19 gün sonra bulunan 8 yaşındaki Narin'in ölümüyle ilgili soruşturma derinleşirken, 24 kişi gözaltında.

19 gün önce kaybolan ve arama çalışmalarına tüm Diyarbakır'ın katıldığı 8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunması için yapılan çalışmalar, dün dere kenarında cansız bedeninin bulunmasıyla sonuçlandı. Narin'in ailesinden 24 kişi gözaltına alındı.

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ: AİLEDEN 24 KİŞİ GÖZALTINDA

Kayıp çocuğun bulunması sonrası savcılık ve emniyet hızlıca hareket etti, aile üyeleri göz altına alındı. Anne, baba ve amca tutuklanırken soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

WHASTAPP MESAJLARI SIR PERDESİNİ ARALAYACAK

Amca Salim Güran'ın telefonunda yapılan ilk incelemelerde, tüm WhatsApp mesajlarının özel bir uygulama kullanılarak silindiği belirlendi. Savcılık, WhatsApp'ın merkezine başvurarak silinen yazışmaları talep etti. Gizli tanığın ifadeleriyle birlikte bu mesajların, Narin'in ortadan kaybolma vakasını aydınlatması bekleniyor.

ARAMA FAALİYETLERİ VE BULGULAR

Gizli bir tanığın ifadesi üzerine bölgede yoğunlaştırılan arama faaliyetlerinde, Narin'in bedeni, dere yatağında taş ve dallarla örtülmüş bir halde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri, ilk bulguların Narin'in boğularak öldürüldüğü yönünde olduğunu ifade etti. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cenaze üzerinde detaylı inceleme yapılacak.

 KÖYE GİRİŞ-ÇIKIŞLAR KAPANDI, KÖYLÜLER ŞOKTA

Narin'in bulunmasıyla birlikte köyde geniş çaplı bir araştırma başlatıldı, köye giriş çıkışlar kapatıldı. Jandarma köylülerin tek tek ifadesini alırken, olay tüm köyü yasa boğdu. Narin'in ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem