Tarih: 09.07.2024 10:34

Nagehan Alçı'ya Rasim Ozan Kütahyalı'nın Şok Mesajları: 'Fantazi Konusu Oldun!'

Facebook Twitter Linked-in

MAHKEME BELGELERİNDE SKANDAL!

Gazeteci Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın yıllar süren evliliği boyunca kendisine fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığı ve tehditlerde bulunduğu iddialarıyla hem cezai hem de 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Davanın dosyasına giren deliller arasında skandal ifadeler yer alan mesajlar büyük yankı uyandırdı. Kütahyalı'nın mesajlarında Alçı'ya yönelik ağır sözler ve küfürlere rastlanırken, "Seninle ROK'un karısı diye fantezi yapıyorlar" gibi ifadeler dikkat çekti. İddialara göre Kütahyalı, iş insanları Aydın Doğan ve Cavit Çağlar'a da hakaretlerde bulundu.

BOŞANMA SONRASI DA ŞİDDETİN PEŞİNİ BIRAKMADI

3 Ekim 2023'te boşanan ve gündem olan çiftin arasındaki tartışmalar sosyal medyaya da yansımıştı. Nagehan Alçı daha önce yaptığı paylaşımlarda Rasim Ozan Kütahyalı'dan gördüğü şiddeti gözler önüne sermişti. Hakkında suç duyurusunda bulunulan Kütahyalı'nın, Alçı'ya attığı mesajların mahkeme tarafından da değerlendirilen belgeler arasına eklendiği belirtildi.

DAVA DİLEKÇESİNDEKİ VURUCU MESAJLAR

Alçı'nın can güvenliğinin tehlikede olduğu ve Kütahyalı'nın mütemadiyen hakaret ve tehdit içeren mesajlar gönderdiği iddia ediliyor. Dilekçede, Kütahyalı'nın "Seninle ROK'un karısı diye fantezi yapıyorlar", "Düşük seviyeli başarısız zavallı" gibi ifadelerin yanı sıra, Alçı'ya yönelik hakaretleri ve küfürlü saldırıları olduğu aktarılıyor.

ÜNLÜ İSİMLERE DE KÜFÜR VE HAKARET

Rasim Ozan Kütahyalı'nın, mesajlarında Nagehan Alçı'nın yanı sıra tanınmış iş insanları Aydın Doğan ve eski Bakan Cavit Çağlar'a hakaret ettiği de dile getiriliyor. Yemek daveti sonrasında atıldığı iddia edilen mesajlarda Kütahyalı'nın "Cavit Çağlar başta olmak üzere tüm o...çocuklarını anasından doğduğuna pişman edeceğim", "Git o itlere de okut cumartesi onların masasında meze olurken" şeklinde Alçı'yı rencide eden ifadeler kullandığı belirtiliyor.

Bu haberin duyulması ile birlikte kamuoyunda büyük tepki oluşurken, davanın seyri ve kararı merak konusu oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —