Tarih: 11.09.2024 21:07

Müzik ve Oyunculukta Zirvede: Murat Boz ve Burcu Özberk 'Rüyanda Görürsün'de Başrolleri Paylaşıyor!

Facebook Twitter Linked-in

YAPIMCILIK VE SENEYARİSTLER

No4 Yapım tarafından üretilen ve Rüyanda Görürsün filminin senaryosunu Umut Açıkalın, Ferhat Ergün ve Serhat Solmaz'ın kaleme aldığı biliniyor. Filmin, Tv'de ilk defa gösterime gireceği ve izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

YÖNETMEN VE BAŞROL OYUNCULARI

Filmin yönetmenliğini Cemal Alpan yaparken, başrolleri ünlü müzisyen ve oyuncu Murat Boz ile başarılı oyuncu Burcu Özberk üstleniyor. Bu iki isme, oyuncu kadrosunda Ekin Mert Daymaz, Devrim Yakut, Uğur Uzunel, Selen Soyder, Şerif Erol, Hivda Zizan Alp, Feridun Düzagaç ve Kubilay Karslıoğlu gibi yetenekli oyuncular eşlik ediyor.

FİLMİN KONUSU

Rüyanda Görürsün, aşk ve evlilik konularına inançsız yaklaşan Engin ve Pelin karakterlerinin, birbirlerinden tamamen zıt dünyalara sahip oluşlarını konu ediyor. Yolları tesadüfen bir partide kesişen ve birlikte geçirdikleri, ne olduğunu hatırlamadıkları gecenin ardından, kendilerini iki yıldır evli oldukları fantastik bir rüyanın içinde bulan çiftin hikayesini anlatıyor. Başlarda birbirine tahammül bile edemeyen Pelin ve Engin, bu sürreal kabustan uyanmanın yollarını ararken, bir yandan da yaşadıkları bu beklenmedik deneyimin etkisiyle yavaşça birbirlerine yakınlaşmaya başlıyorlar. Olay örgüsünün ilerleyişi, izleyicileri hem fantastik hem komik bir maceranın içine çekiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —