Muzaffer Bilazer: “Taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz”

Muzaffer Bilazer: “Taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz”

Van Spor 14.10.2022 13:59:42 0
Muzaffer Bilazer: “Taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz”
Tarih: 14.10.2022 13:59 Güncelleme: 14.10.2022 13:59
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, taraftarların tribünlere gelerek takıma destek vermeleri gerektiğini söyledi.
Erzurumspor FK, Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasında sahasında oynayacağı Bodrumspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Erzurumspor FK Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer de idmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Sezon başında yaşanan olayların takımı kötü etkilediğini söyleyen Bilazer, “7. haftayı bitirdik, bu hafta 8. haftayı oynayacağız. 7 haftalık sürece bakıldığı zaman 9 puan bizim için yeterli değil, daha iyi olmamız lazım ama tabii bir süreçten geçiyoruz. Bu geçiş döneminde bazı zorlukları yaşayacaktık ki bunları yaşadık. İlk 3 maç skor olarak istediğimiz olmadı. Mücadele olarak, oyun olarak, duygu olarak çok iyiydik ama Samsun maçından sonra, yaşadığımız olaylar bizi psikolojik olarak biraz geri attı” diye konuştu.
Denizlispor mücadelesinde 9 kişilik rakibe karşı skoru daha artırmaları gerektiğini belirten Teknik Direktör Bilazer, “Daha sonra Tuzla ve Keçiören maçında hem kötü bir oyun, hem alamadığımız skorlar psikolojik anlamda da takım içerisinde bir probleme neden oldu. Bundan kaynaklı Denizli maçı bizim için çok zor geçti. Rakip 9 kişi kalmasına rağmen çok daha rahat kazanmamız gereken bir maçı, çok zor kazandık. Bunda da en büyük sebep biraz psikolojik etkenler, oyuncuların kazanamama korkusu saha içerisinde biraz moral kaybettik. Bu durumda maçta skoru 2-0’a getirmemiz lazımdı ki son bölüme rahat girelim. Bunu daha önce yaşayan birisi olarak özellikle bunu istedim oyunculardan ama skoru artıramadık nihayetinde de maçı galibiyetle bitirdik” şeklinde konuştu.
Devre arasına kadar takım olarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Muzaffer Bilazer, “Sezon başı transfer yasağından kaynaklı sıkıntılarımız oluyor. Bazı oyuncuları koruyamıyorum, bazen rotasyon yapamıyoruz saha içerisinde. Bazı oyuncuları belki sahada çok tutmak zorunda kalıyorum. Bunun da maçın son bölümlerinde olumsuz yansıması olmuyor değil, oluyor ama hiçbir şeyi sıkıntı yapmadan sezonun devre arasına kadar elimizden geleni yapacağız. Bu da tabii biraz sabır gerektiriyor. Özellikle oyun anlamında bizi tatmin etmeyen bir oyun var, oyuncularımla bunu da konuştum onrları da oyun çok tatmin etmiyor, taraftarımızın da bu konuda bazen serzenişleri oluyor, bu çok normaldir. Ama içinde bulunduğumuz durumu da taraftarımız iyi ölçsün, çok kolay bir süreç yaşamıyoruz. Bizim gibi transfer yasağı yaşayan takımlarında durumları aşağı yukarı ortada. Bu konuda biraz sabırla yaklaşsınlar. Yolumuza emin adımlarla gidip ilk yarıyı en sağlıklı şekilde bitirmek istiyoruz’’ açıklamalarında bulundu.
Şu anda takım olarak moral durumlarının iyi seviyede olduğunu söyleyen Erzurumspor FK takım kaptanı Eren Tozlu ise, “Son iki haftada iki galibiyet alarak biraz olsun moral bulduk. Sezona iyi bir giriş yapmıştık, mücadele ve istek anlamında. İlk 3 maçta bunu herkese göstermiştik, ama daha sonrasında takım olarak bir form düşüklüğü oldu. Son iki maçta kötü oyun veya kötü mücadeleden ziyade bizim için önemli olan 3 puandı. Bu son iki maçta da bunu elde ettik. Şimdi en azından moral olarak biraz daha iyi durumdayız. Önümüzde bir Bodrumspor maçı var. Bodrumspor da ligde çıkış yakalayan iyi takımlardan bir tanesi. Bizim için zor bir maç olacak” cümlelerine yer verdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ