Muş’ta 108 bin 760 öğrenci ders başı yaptı

Muş’ta 108 bin 760 öğrenci ders başı yaptı

Eğitim 5.02.2024 11:00:47 0
Muş’ta 108 bin 760 öğrenci ders başı yaptı
Tarih: 05.02.2024 11:00 Güncelleme: 05.02.2024 11:00
Muş’ta, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatilinin sona ermesiyle 108 bin 760 öğrenci ve 6 bin 850 öğretmen için ders zili bugün çaldı.
2023-2024 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin başlaması nedeniyle Muş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yavuz Selim Ortaokulu’nda düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okulun konferans salonunda düzenlenen törende öğrencilere hitap eden Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak Her başlangıcın, beraberinde yeni umutları getireceğini dile getireceğini belirterek, “Birinci dönem sonunda almış olduğunuz karneleri velilerinizle birlikte değerlendirdiniz. Birinci dönem performanslarınızı hem sizler hem de velileriniz görmüş oldu. Öğretmenleriniz zaten bunun farkındalar. Birinci dönem eksiğiniz, aksayan yönleriniz neyse hepsini gördünüz. Bu dönemde, onları tamamlamak için de başta siz olmak üzere öğretmenleriniz ve velilerinizle birlikte başarınızı katlayacaksınız. Yeni döneme hep birlikte beraber başlayacağız. Bu dönemde çok çalışacağız, çok okuyacağız. Başta öğretmenlerinizi, anne ve babalarınızın söylemlerine mutlaka uyacağız. Onların her sözü bizim için çok kıymetli. Sakın, etrafınızdaki kötü arkadaşlarla veya farklı gruplara katılmayın. Çok çalışın, okulunuzu okuyun ve öğretmenleriniz dinleyin” dedi.
Zeynep Soydan isimli öğrenci, yarıyıl tatilini verimli geçirdiğini söyleyerek, “Yarıyıl tatilinde bol bol kitap okudum ve öğretmenlerimin verdiği derslere çalıştım. Bunların yanı sıra tatil yapma fırsatı da yakaladım. 15 günlük tatilin ardından tekrar okuluma kavuştum ve çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
Enver Kıvanç, törenin ardından sınıfları gezerek öğrencilere kitap dağıttı. Öğrencilerin karlı okul bahçelerinden yürüyerek okula girmesi güzel görüntüler oluşturdu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Hakkari Zap Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Erzurumspor FK: 1


Van Spor

Binlerce gence dokunan proje: Değer Erzincan sahada


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ