Muslera ve Icardi'den Hakem Feryadı: 'Gollerimiz Yok Sayılıyor!'

Galatasaray'da hakem isyanı: Muslera ve Icardi'den sert tepkiler.

Spor 18.08.2024 18:13:00 0
Muslera ve Icardi
Tarih: 18.08.2024 18:17

ISYANLAR SOYUNMA ODASINDA YANKILANDI

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera ve golcü yıldızı Mauro Icardi, Tümosan Konyaspor karşısında kazanılan mücadelenin ardından hakem kararlarına sert tepki gösterdi. Maç sonu soyunma odasında gerilimin arttığı, özellikle Icardi'nin kendisine verilmeyen gol ile ilgili olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı anlaşıldı. Icardi maçın ardından, "Bu kaçıncı iptal edilen gol. Nasıl iptal olur anlamıyorum" diyerek duruma isyan ettiği rapor edildi.

MUSLERA: “PENALTI VE GOLLERİMİZ İPTAL EDİLECEK”

Galatasaray'ın kaptanı Muslera da söz alarak, hakem kararlarının takıma yönelik olumsuz tutumunu dile getirdi. Muslera yaptığı açıklamada, "Yine aynı filmi izleyeceğiz. Gollerimizi iptal edecekler, penaltılarımızı vermeyecekler. Bu sene işimiz kolay değil. Bu verilmeyen gol bile bize bir mesaj. Çıkıp her maçı kazanmak için ekstra motive olmalı ve mücadele etmeliyiz" ifadelerini kullanarak tepkisini ortaya koydu.

BAŞKAN VEKİLİ HATİPOĞLU'NDAN VAR ELEŞTİRİSİ

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, futbolcuların soyunma odasındaki bu tepkilerinin ardından, karşılaşmanın VAR hakemi Volkan Bayarslan'a yönelik eleştirileri kameralar karşısında dile getirdi. Hatipoğlu'nun sert sözleri, maçın yönetiminin sarı-kırmızılıların aleyhine olduğu şeklindeki yorumlara daha da ağırlık kattı.

KEREM AKTÜRKOĞLU SNEIJDER'İ YAKALADI

Pozitif gelişmelere de yer verilen Galatasaray kampında, Kerem Aktürkoğlu'nun performansı dikkat çekiyor. Genç futbolcu, Konya'da attığı golle Galatasaray formayı giyen Wesley Sneijder'in gol sayısına ulaştı. Sneijder'in 175 maçta eriştiği 45 gol rakamına Kerem 176 müsabakada ulaşarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.

WILFRIED ZAHA'NIN DURUMU BELİRSİZ

Galatasaray'da ayrılık iddiaları ile gündemde olan Wilfried Zaha'nın durumunun netleşmemesi halinde, kanat transferinin gerçekleşmeyeceği belirtiliyor. Leicester City'ye transferi mali sebeplerden dolayı gerçekleşmeyen Zaha ile ilgili gelişme olmazsa, teknik direktör Okan Buruk'un oyuncuyu takıma kazandırma çabaları ön plana çıkacak. UEFA listesine yazılan Zaha'nın Young Boys maçı kadrosuna dahil edilmesi beklenmekte.