MÜSİAD’a ziyaretler devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığına seçilen Muharrem Poyraz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.Malatya Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müd?

Genel 6.02.2019 13:19:57 0
MÜSİAD’a ziyaretler devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.02.2019 13:19

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığına seçilen Muharrem Poyraz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Malatya Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akif Gülaçtı, göreve yeni gelen MÜSİAD yönetimini ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

İlk ziyareti gerçekleştiren Malatya Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ, Poyraz ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, “İnşallah Malatya’nın ticaretine ve sanayisine büyük katkılarınızın olacağını temenni ediyoruz. Yeni göreviniz tekrardan hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Yine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Malatya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akif Gülaçtı’da, kurum olarak sivil toplum kuruluşları ile birlikte istişare içerisinde olmaya önem gösterdiklerini belirterek, “Özellikle ekonomimizin son dönemde daralmasından dolayı, milli ekonomiye dönmemiz, milli sanayiye dönmemiz önem arz etmektedir. Biz kendi ayaklarımızın üstünde durmak zorundayız, Malatya sanayisi bu konuda ümit verici bir potansiyele sahip. Devam eden muhasebeler aslında bununda ipuçlarını göstermektedir” ifadelerine yer verdi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ise ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MÜSİAD Malatya şubemizde 26 Ocak’ta bir görev değişimi gerçekleşti, üyelerimizin bizleri bu göreve layık gördüler. Bizlerde bu görevi yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber en iyi bir şekilde Allah’ın izniyle yerine getirmeye çalışacağız. MÜSİAD kurumsal kimliği gereği, kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman iş birliği içerisinde olmaya özen göstermiştir ve göstermeye devam edecektir. Bizler şehrimizin ticaretini gelişmesinde ve daha güzel yerlere gelmesinde her zaman üstümüze düşen görevi yapmaya hazır olduğumuzu sayın müdürlerime arz etmek isterim. Bizler önümüzdeki dönemde kendileriyle istişare içinde olacağımızı bilinmesini isteriz” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ