MÜSİAD Malatya Şubesi, MÜSİAD EXPO 2024’te uluslararası iş birliklerine imza attı

MÜSİAD Malatya Şubesi, MÜSİAD EXPO 2024’te uluslararası iş birliklerine imza attı

Ekonomi 2.12.2024 10:52:59 0
MÜSİAD Malatya Şubesi, MÜSİAD EXPO 2024’te uluslararası iş birliklerine imza attı
Tarih: 02.12.2024 10:52 Güncelleme: 02.12.2024 10:52
MÜSİAD Malatya Şubesi, iş dünyasının uluslararası arenada tanıtılmasına katkı sağladığı MÜSİAD EXPO 2024’te, küresel ticaretle tanışan Malatya firmalarının yeni iş birlikleri kurduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile sona eren MÜSİAD EXPO 2024 Fuarı, yerli ve yabancı iş dünyasının buluşma noktası oldu. 500’ü aşkın yabancı alım heyetinin yer aldığı ve 18 bin metrekarelik fuar alanında düzenlenen etkinlik, 94 ülkeden iş insanlarını, sanayicileri ve yatırımcıları bir araya getirdi.
Fuar kapsamında, G20 Paneli, Diplomatik Misyonlar Oturumu, Türkiye-Irak İş Forumu, MÜSİAD INVEST Networking Programı ve Dünya Başkanlar Toplantısı gibi etkinliklerle iş dünyası için önemli bir platform sunuldu.
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, fuarın yerel iş dünyasının uluslararası düzeyde tanıtılmasına katkı sağladığını belirterek, fuarın sadece ticari iş birliklerine imkan tanımakla kalmayıp aynı zamanda yerel girişimcilerin de küresel standartlarla tanışmasına vesile olduğunu söyledi. Malatya’da faaliyet gösteren firmaların uluslararası pazarlarda kendilerine yeni kapılar araladığını ve önemli iş birlikleri kurduğunu ifade eden Akçin, bu tür organizasyonların, Malatya’nın potansiyelini uluslararası arenada görünür kılmak için büyük bir fırsat sunduğunu belirtti.
Bölgenin kalkınması için bu etkinliklerde yer almaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Akçin, 6 Şubat depreminin ardından Malatya özelindeki sorunların çözümü için hükümet nezdinde kapsamlı girişimlerde bulunduklarını da dile getirdi.
Başkan Akçin, asrın felaketinin herkesin yüreğinde derin yaralar açtığını ifade ederek, “Ancak biz, MÜSİAD Malatya Şubesi olarak, bu felaketi hiçbir zaman reklam aracı ya da popülarite sağlama amacıyla kullanmadık. Aksine, depremden etkilenen bölgemizin kalkınması, üretim kapasitesinin artırılması ve ticari hayatın yeniden canlandırılması için gece gündüz çalışıyoruz. Bu süreçte ilimizdeki sorunları ve ihtiyaçları ilgili bakanlıklarımıza ilettik, çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledik” ifadelerine yer verdi.
Malatya’nın ekonomik kalkınması için katma değer sağlayacak projelere odaklandıklarını da ifade eden Akçin, MÜSİAD’ın vizyonuna uygun şekilde üyelerle birlikte çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.
MÜSİAD EXPO 2024’e, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Başoğul, Cemil Arslan, Eray İlbay, Süleyman Reşidoğlu ve Tekstil ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Başkanı Hüseyin Bilmez katılım sağladı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'e Dev Talip! Bonservis Bedeli 150 Milyon Euro


Van Spor

Nesine 2.Lig Yeni Malatyaspor: 0- Arkent Arnavutköy Belediyesi FK: 0


Van Spor

Muş’ta voleybol aday hakem kursu başladı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 1 - Ankaraspor: 2


Van Spor

12 Bingölspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor


Van Spor

Uluslararası bocce şampiyonası öncesi Elazığ’a çifte gurur


Van Spor

Yeşilyurtspor-Hacettepe maçını Murat Durgutoğlu yönetecek


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor - Arnavutköy karşılaşmasının hakem kadrosunu açıkladı


Van Spor

Elazığspor Teknik Direktörü Sarıgül: "Devre arasına kadar en iyi sonuçları almak istiyoruz"


Van Spor

Elazığlı sporcu Emre Kara milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlikte zirveyi sevdi


Van Spor

Erzurum GSİM spor salonlarında tatlı antrenman


Van Spor

Erzurumspor’da gençlere imza attırıldı


Van Spor

Başkan Dal; "Tertemiz bir futbol istiyoruz"


Van Spor

Elazığlı sporculardan su topunda büyük başarı


Van Spor

TFF 3. Lig’de 10. Hafta: Yeşilyurtspor’un rakibi Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Arnavutköy’ü konuk edecek


Van Spor

2025 satranç turnuvası tamamlandı


Van Spor

Geçen yıl Elazığ’ı temsil ettiler, şimdi yeni şampiyonaya hazırlanıyorlar


Van Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ajax deplasmanında


Van Spor

Elazığspor-Ankaraspor maçı biletleri satışta


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ