Hayırsever esnaftan giysi yardımı

İzmir’de yaşayan hayırsever Ercan Birer ve Ali Araz, Muş’un Malazgirt ilçesine ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere kışlık kıyafet gönderdiler.Malazgirtli Ercan Birer ve İzmirli ortağı Ali Araz tarafından gönderilen kışlık kıya

Yerel 3.01.2019 09:42:16 0
Hayırsever esnaftan giysi yardımı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İzmir’de yaşayan hayırsever Ercan Birer ve Ali Araz, Muş’un Malazgirt ilçesine ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere kışlık kıyafet gönderdiler.

Malazgirtli Ercan Birer ve İzmirli ortağı Ali Araz tarafından gönderilen kışlık kıyafetler, daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Öneri üzerine yardım malzemelerini gönderdiklerini ifade eden Malazgirtli Ercan Birer, "Gazeteci Veysel Eşin ile irtibata geçerek, doğduğum ilçeme kışlık kıyafet yardımı yapmak istedik. Buraya yapılan yardım benim için çok büyük bir mutluluk oldu. Yapacağımız yardımların ilk etabında kışlık kıyafet yardımı gönderdik. İnşallah bundan sonra bu yardımlar devam edecek. İlçemizde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza yapacağımız giyim yardımları, imkânlarımız doğrultusunda devam edecek” diye konuştu.

Yardımların yapılmasında ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında emeği geçen Veysel Eşin ise, “Hayır sahiplerinin bağışları ile ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmanın mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem