Muş polisinden suça geçit yok

Muş polisinden suça geçit yok

Asayiş 4.08.2025 17:10:26 0
Muş polisinden suça geçit yok
Tarih: 04.08.2025 17:10 Güncelleme: 04.08.2025 17:10
Muş Emniyet Müdürlüğünün bir haftalık çalışmasında 47 kişi yakalandı, yüzlerce araca ceza kesildi.
Muş Emniyet Müdürlüğünce 28 Temmuz - 3 Ağustos 2025 tarihleri arasında kent genelinde yürütülen denetim, operasyon ve soruşturmalarda; aralarında uyuşturucu, silah kaçakçılığı, hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarının da bulunduğu toplam 47 kişi yakalandı. Binlerce şahsın sorgulandığı çalışmalarda, çok sayıda suç unsuru ele geçirildi, yüzlerce araca ceza kesildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen uygulamalarda toplam 13 bin 452 şahsın GBT sorgulaması yapıldı. Çeşitli suçlardan aranan 23 kişi yakalanırken, bu kişiler arasında hırsızlık, tehdit, uyuşturucu, cinsel taciz ve ruhsatsız silah bulundurma gibi suçlardan cezası bulunanlar yer aldıç Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet kapsamında 20 litre etil alkol ve 12 bin adet dolu makaron ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı. Ayrıca ruhsatsız silahlar, dolandırıcılık ve yasa dışı bahis gibi suçlardan toplam 10 kişi yakalandı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlarda 78 adet uyuşturucu özelliği bulunan pregabalin hap ve yaklaşık 4,5 gram sentetik kannabinoid madde ele geçirildi. Çalışmalarda 5 kişi gözaltına alındı. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, nitelikli dolandırıcılık suçundan 1 kişiyi yakalarken, terörle mücadele ekipleri ise çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan aranan 1 kişiyi gözaltına alındı.
Çocuk Şube Müdürlüğü, basit yaralama suçundan aranan 1 şahsı yakalarken; Havalimanı Şube Müdürlüğü ekipleri ise sentetik uyuşturucu maddeyle yakalanan 1 kişiyi gözaltına aldı.
Trafik Tescil ve Denetleme ile Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri tarafından yürütülen kontrollerde 6 bin 103 araç denetlenirken, çeşitli ihlaller nedeniyle 344 araca toplamda 870 bin 24 TL idari para cezası uygulandı.
Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, vatandaşların yaptığı ihbar ve desteklerin çalışmalara önemli katkı sağladığını vurguladı.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: muş polisinden suça geçit yok
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ