Muradiye'yi Sokak Sokak Dolaşan Kaymakam: Melih Aydoğan'dan Mahalle Buluşmaları

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, mahalleleri yakından tanıyor.

Van Haberleri 29.06.2024 23:44:00 1
Muradiye
Tarih: 29.06.2024 23:49 Güncelleme: 30.06.2024 00:04

KAYMAKAM'IN MAHALLE TURU DEVAM EDİYOR

Van'ın Muradiye ilçesinin Kaymakamı Melih Aydoğan, mahalle ziyaretleriyle halkın sesine kulak veriyor. Göreve geldiği günden bu yana mahalleleri dolaşarak bizzat vatandaşlarla görüşen Aydoğan, onların görüş ve taleplerini ilk elden dinliyor. Kaymakam Aydoğan, bu çerçevede en son olarak Beydağı Mahallesi'ne uğradı.

 

VATANDAŞLARLA YÜZ YÜZE GÖRÜŞME

Kaymakam Aydoğan ziyareti sırasında vatandaşlarla samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Birlik beraberlik mesajları veren Aydoğan, "Görevimiz vatandaşlarımızın sesine kulak vermek ve onların yanında olmaktır. Her bir mahallemizdeki sakinlerimizle bu sıcak buluşmaların ardından hem ülkemize hem de ilçemize hizmet etmek için neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Gösterdikleri misafirperverlik için mahalle sakinlerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLİYOR

Melih Aydoğan, mahalle ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek onları not alıyor ve çözüm önerilerini tartışıyor. Mahalle sakinleri bu ziyaretler sayesinde kendi sorun ve isteklerini doğrudan kaymakama iletebilme şansı buluyor. Kaymakamın ziyaret programları mahalle sakinlerinden olumlu tepkiler alıyor ve genel bir memnuniyet havası hakim oluyor.

 

MAHALLELERİN TALEPLERİNE KULAK VEREN BİR KAYMAKAM

Kaymakam Aydoğan, ziyaretlerinin ilçenin her mahallesine kadar devam edeceğinin altını çizdi. Vatandaşların taleplerinin önemine vurgu yaparak, yaşanılan yerlerin sorunlarına bizzat şahit olma ve bu sorunlara yerinde çözüm getirme konusundaki kararlılığını ifade etti. Muradiye ilçesi için yapılacakların daha iyi anlaşılması ve etkili çözümler üretilmesi açısından bu ziyaretlerin devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Van ipekyolu
30.06.2024 16:23:05
Saygılar sunuyorum nazik kibar insan adam gibi adam Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sizin gibi anne terbiyesi devlet terbiyesi alan insanların daha güzel görevlere gelmesi dileğiyle Allahım sizi korusun

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem