Tarih: 14.08.2024 11:57

Muradiye'de Lise Mezunlarına Can Suyu: İhtiyaç Duyan Herkes İçin DYK Kurs Başvuruları Başladı!

Facebook Twitter Linked-in

MURADİYE'DE DYK KURS BAŞVURULARI BAŞLADI

Van'ın Muradiye ilçesinde, lise mezunlarını hedefleyen Destekleme ve Yetiştirme Kursları için başvuru süreci resmen başlamış bulunuyor. Muradiye Kaymakamlığı'nın bu konuda yaptığı bilgilendirme, gelecek eğitim öğretim yılında bu kurslara katılmak isteyen öğrencilere ışık tuttu.

E-KURS ÜZERİNDEN KAYIT İMKANI

Muradiye Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği kurslar, 12 Ağustos'ta başlayan başvuru sürecini 16 Ağustos'ta tamamlayacak. Öğrenciler, ücretsiz olarak sunulan bu eğitim fırsatını kaçırmamak için başvurularını "E-Kurs" internet sitesi üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilecekler. Kurslar, özellikle sınavlarda daha donanımlı olmaları ve eksiklerini gidermeleri için lise mezunlarına özel olarak planlandı.

 

TÜM DETAYLAR KAYMAKAMLIK DUYURUSUNDA

Kaymakamlıktan gelen açıklamada kurs tarihleri ve başvuru yöntemi net bir şekilde ifade edildi. İlgili duyuruda, "Öğrencilerimiz http://e-kurs.meb.gov.tr/Login.aspx linkinden başvurularını yapabilirler. Halk Eğitim Merkezimiz tarafından açılan ve lise mezunlarımıza özel olarak sunulan Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nda yerinizi almayı unutmayın." ifadelerine yer verilerek, lise mezunlarının bu eğitim fırsatından yararlanmalarının önemi vurgulandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —