Muradiye'de Eğitime Büyük Destek: Kaymakamlık 1.200 Öğrenciye 800 Bin TL Yardım Yaptı!

Van Muradiye'de öğrencilere 800 bin liralık destek.

Van Haberleri 7.10.2024 11:51:00 0
Muradiye
Tarih: 07.10.2024 11:54

Van'ın Muradiye ilçesinde kaymakamlık tarafından öğrenci destek programı uygulandı. Özel olarak hayata geçirilen program kapsamında, ilçenin sosyal devlet anlayışını yansıtarak, ilköğretim ve ortaöğretime devam eden ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik önemli bir maddi yardım yapıldı.

DUYURU KAYMAKAMLIK TARAFINDAN YAPILDI

Muradiye Kaymakamlığı'nın yapmış olduğu açıklamaya göre, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendirme amacıyla Eylül ayı içinde toplam 1.200 öğrenciye 800.000 TL'lik bir destek sağlandı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yürütülen bu yardım programı ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin temel okul ihtiyaçları karşılanmış oldu. Gerekli kaynakların aktarılmasıyla çocukların eğitim hayatına katkı sunulmuş ve ailelerin ekonomik yükü hafifletilmiştir.

TOPLUMDA DAYANIŞMA VURGUSU

Muradiye Kaymakamlığı'nın gerçekleştirdiği bu yardım, toplumda dayanışmanın ve sosyal destek mekanizmalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için büyük bir rahatlamayı ve mutluluğu ifade eden bu destek programı, öğrencilerin eğitim hayatlarında daha başarılı olabilmeleri için gerekli motivasyonu da sağlamıştır.

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem