Muradiye Kaymakamı Aydoğan vatandaşlarla buluştu

Van'ın Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, düzenlenen 'Halk Günü' programı ile vatandaşlarla bir araya geldi.

Van Haberleri 13.11.2023 17:36:00 0
Muradiye Kaymakamı Aydoğan vatandaşlarla buluştu
Tarih: 13.11.2023 17:38 Güncelleme: 13.11.2023 18:08

Van’ın Muradiye ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan, ilçede bulunan vatandaşlarla Her hafta saat: 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Muradiye ilçe Halk Kütüphanesi konferans salonunda Muradiyeli vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor.

Kaymakam Aydoğan’ın başkanlığında vatandaşlarla düzenlenen, talep, şikâyet ve önerilerinin yerinde dinlenilmesi ve kamu hizmetlerinden tüm vatandaşların etkin ve verimli bir şekilde yararlanması amacıyla yapılan toplantıda, Muradiye halkının sorun ve dilekleri yerinde değerlendirildi. 

Toplantıya katılan vatandaşları tek tek dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, Vatandaşların talep ve isteklerini not alarak, görev ve sorumluluğunda olan sorunların imkânları doğrultusunda en kısa zamanda çözeceklerini, diğer konuları ise ilgili kurumlarla görüşerek çözümü noktasında işbirliği içinde olacaklarını vurgulayarak “El birliği ile ilçemizi daha güzel noktalara taşıyacağız.” dedi. 


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem