Tarih: 21.08.2024 11:04

Muradiye Belediyesi’nin DEM’li Başkanı Hediye Sayıner terörist yakınlarını işe aldı

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

Muradiye Belediye Başkanı DEM’li Hediye Sayıner biri etkisiz hale getirilmiş, 2 tanesi de hala kırsalda faaliyet gösteren PKK/KCK’lı teröristlerin 3 kardeşini belediye iştiraki olan Personel A.Ş’de işe aldı.

İŞE ALIM LİSTESİ KURUMSAL İNTERNET SİTESİNDE YAYINLANDI

Muradiye Belediye Başkanı Hediye Sayıner 12 Ağustos 2024 tarihinde kurumsal sitesinde belediye iştiraki olan Personel A.Ş’de yapacağı geçici işçi alımı asıl ve yedek listesini yayınlamıştı. TIKLAYIN. 

18 KİŞİ İŞE BAŞLADI

Yapılan duyuruda “13 Ağustos 2024 tarihi mesai bitimine kadar evraklar İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecektir. Teslim etmediği takdirde yedeklerden alım yapılacaktır” denilmişti.

Süreçlerin tamamlanmasının ardından 18 kişiyi işe başlattı.

3 TERÖRİST YAKINI İŞE ALINDI

DEM'li Başkan Hediye Sayıner'e yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre, 18 kişilik liste içerisinde 3 kişinin değer ailesi kapsamında, terörist yakını olduğu ve himaye etmek için işe alındığı ortaya çıktı. PKK/KCK'lı teröristlerin kardeşi olan Sinan Demir ve Mehmet Fatih Çolaker'i beden işçisi, Aydın Demir'i ise şoför olarak işe başlattı.

İŞTE TERÖRİSTLER VE KARDEŞLERİ

Yaptığımız açık kaynak araştırmasına göre işe alınan 3 kişinin kardeşleri PKK/KCK terör örgütü üyesi.

 

Sinan Demir’in kardeşi Cem Demir, PKK/KCK terör örgütü üyesi olarak kırsalda faaliyetini sürdürüyor.

Aydın Demir’in üvey kardeşi Murat Koçhan, PKK/KCK terör örgütü üyesi olarak kırsalda faaliyetine devam ediyor.

Mehmet Fatih Çolaker’in kardeşi PKK/KCK terör örgütü üyesi Zeki Çolaker ise güvenlik kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildi.

BELEDİYENİN SİTESİNDE BAYRAK VE ATATÜRK DÜŞMANLIĞI YAPMIŞTI

Daha önce Muradiye Belediyesi’nin kurumsal internet sitesinden Türk Bayrağını ve Atatürk resmini kaldırmıştı. “Muradiye’nin DEM’li Başkanı Sayıner'den Bayrak Düşmanlığı” haberimiz üzerine korkudan Türk Bayrağını ve Atatürk resmini kurumsal internet sitesine yeniden koydurdu.

ATAYURDU “BAYRAKLARI İNDİR HİZMET EDELİM” DİYE TEHDİT EDİLMİŞTİ

Kültürel konsept üzerinden hizmet üreten Atayurdu işletmesi, Türk otağlarından ve Türk Bayraklarından oluşan bir tesis.

Geleneksel Türk okçuluğu, geleneksel at biniciliği, otağda konaklama, Türkistan mutfağından yemekler gibi kültürel konsept üzerinden bir hizmet üretiyor.

Muradiye Belediyesi’nin DEM’li Başkanı Hediye Sayıner ile belediye yönetiminin her yerde Türk Bayrakları olduğu için çöpünü aldırtmıyor, ilaçlama yaptırtmıyor, logar hizmeti verilmiyordu.

“DEM'li Muradiye Belediyesi'nden Ata Yurduna 'Bayrakları indir hizmet verelim' tehdidi” başlıklı haberimizden sonra yine korkan Başkan Hediye Sayıner haberin yayınlanmasından sonra çöp kamyonunu gönderip tesisin çöpünü aldırmıştı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —