Müdür Gür ortaokul öğrencileri ile derse katıldı

Müdür Gür ortaokul öğrencileri ile derse katıldı

Eğitim 23.12.2024 16:37:32 0
Müdür Gür ortaokul öğrencileri ile derse katıldı
Tarih: 23.12.2024 16:37 Güncelleme: 23.12.2024 16:37
Bitlis Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, beraberindeki yardımcıları ile birlikte ziyaret ettiği Tuğ Ortaokulu’nda öğrenciler ile derse katıldı.
Bitlis Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, beraberinde müdür yardımcısı Nedim Yoldaş,Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ ile birlikte Tatvan’daki Tuğ Ortaokulu’nu ziyaret etti. Müdür Gür ve beraberindekiler sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin derslerine katıldı. Öğrencilerle samimi bir şekilde sohbet eden Müdür Gür öğrencilere seslenerek, "Burada edindiğiniz bilgi ve deneyimler, hayatınız boyunca size rehberlik edecektir. Sizlerin başarıları, bizler için en büyük gurur kaynağıdır. Eğitim hayatınızda ve gelecekteki tüm çalışmalarınızda sizlere üstün başarılar diliyorum" dedi.
Müdür Gür daha sonra genç ve çocuk kalplere dokunan, gönlü bu ülkenin yarınları için çarpan, evlatların yüzü hep gülsün diye çırpınan öğretmenle bir araya gelerek hasbihalde bulundu.
Maarif Modeli Müfredat Programına değinen Müdür Gür, "Yeni müfredatımızla öğrencilerimizin millî, manevi ve insani değerler istikametinde okuyan, düşünen, araştıran, sorgulayan; dikkat ve farkındalığı gelişmiş, eleştirel bakabilen, çözüm odaklı, sorumluluk sahibi yetkin şahsiyetler olarak yetiştirilmelerini hedefliyoruz" diye konuştu.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modelimiz; öğrencilerimizi, yarıştırıcı ve ayrıştırıcı anlayışlardan uzak, bireysel farklılıkları göz önüne alan, onların öğrenme ihtiyaçlarına ve hızlarına uygun farklılaştırılmış öğretim yaklaşımını benimseyen önemli bir yenilik olarak hazırlandı. Modelde ders içerikleriyle öğrenme becerileri ilişkilendirildiğinden artık öğrencilerin kendi yeteneklerini keşfetmeleri daha da kolaylaşacak" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ