MTSO ve MTB’den birliktelik vurgusu

MTSO ve MTB’den birliktelik vurgusu

Ekonomi 12.10.2022 14:35:03 0
MTSO ve MTB’den birliktelik vurgusu
Tarih: 12.10.2022 14:35 Güncelleme: 12.10.2022 14:35
Malatya Ticaret Borsası’na (MTB) hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de birlik içerisinde üyelerimize fayda sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.
MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 1 Ekim’de yapılan seçimle yeniden MTB Başkanı seçilen Ramazan Özcan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. MTSO Meclis Başkanı Hakan Er ve MTB Meclis Başkanı Erdoğan Ünal ile MTSO’nun ve MTB’nin yönetim ve meclis üyelerinin de bulunduğu ziyarette birlik beraberlik mesajları verildi.

“Şehrimizin en önemli STK’larıyız”
Üyelerin teveccühünü boşa çıkarmamak adına gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirten Sadıkoğlu, “Malatya Ticaret Borsası 1 Ekim’de seçime gitti. Üyelerin teveccühü ile yeniden Başkan Seçilen Ramazan Özcan’a hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Ramazan Başkana ve yeni yönetimine yeni dönemde başarılar diliyorum. TOBB’a bağlı iki STK olarak daha önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de birlik içerisinde üyelerimize fayda sağlayacak çalışmalar için gayret göstereceğiz. Üyelerimizin bizlere olan teveccühünü sahaya yansıtacağımız çalışmalar yapacağız. Üyelerimizin verdiği oyla güven tazeleyen gerek ticaret ve sanayi odası gerekse ticaret borsası meclisi ve yönetimi üyelerimizin sorunlarının çözümü için önemli adımlar atacağına inanıyoruz. Ben bir kez daha yeni dönemin iki odamız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

“Ekonomiyi temsil ediyoruz”
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Özcan, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri 2 Ekim’de yapılan seçimle Oğuzhan Başkanı yeniden başkan olarak seçti. Kendisini tebrik ediyoruz. Borsamızda da 1 Ekim’de seçim gerçekleştirdik. Üyelerimizin teveccühü ile bizler de yeniden bu göreve seçildik. Malatya’nın en büyük iki STK’sı olarak iş dünyasını, ekonomiyi temsil ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yeni dönemde birlikte faaliyetler gerçekleştireceğiz. Üyelerimize hizmet edeceğiz. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı aynı zamanda TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na ve yönetim kuruluna, meclis üyelerine yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: mtso ve mtb’den birliktelik vurgusu
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ