MSP'nin Van İl Başkanı Fesih Çiftçi Oldu: 'Yeni Yüzlerle Van'a Can Suyu Getireceğiz!'

MSP'nin yeni Van İl Başkanı Fesih Çiftçi oldu.

Van Haberleri 2.09.2024 14:12:00 0
MSP
Tarih: 02.09.2024 14:15

Van'da Merkez Sağ Parti'nin (MSP) heyecanla beklenen İl Kongresi, Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı. Gerçekleşen bu kongrede, MSP'nin Van İl Başkanı olarak Fesih Çiftçi seçildi.

VAN'DA MERKEZ SAĞ PARTİ RÜZGARI

Merkez Sağ Parti'nin 1. Olağan Kongresi, parti teşkilatı ve Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Şahinler'in katılımıyla Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı. Partililerin büyük ilgi gösterdiği bu kongre, MSP'nin Van'da etkin ve yeni bir başlangıcı simgeler nitelikteydi.

Seçilen yeni İl Başkanı Fesih Çiftçi ve onun yönetim ekibi, görevlerine resmi olarak başlayarak partinin ildeki geleceğini şekillendirmek için çalışmalara başladı.

FESİH ÇİFTÇİ'DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Kongrenin ardından konuşma yapan yeni İl Başkanı Çiftçi, Türkiye'nin eski Başbakanı Tansu Çiller gibi liderlere ihtiyaç duyduğunu ve Van'ın da yeni dinamizme ve vizyona açık olduğunu belirtti. Çiftçi, "Biz göreve geldiğimiz bu sorumluluğa layık olmak ve mahcup olmamak için canla başla çalışacağız. Genel Başkan Vekilimiz Halil İbrahim Şahinler'e de katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Van'da yankı uyandıracak çalışmalar yapacağımıza ve partimizin ilkesini Van halkına etkin bir şekilde anlatacağımıza inanıyorum. İki parti arasına sıkışmış durumdaki Van'ı bu durumdan kurtarmak istiyoruz Şehrimiz yeni yüzler ve taze çalışmalar gerektiriyor. Allahtan dualarımız, çıktığımız yolda bizi zor durumda bırakmamasıdır," diyerek düşüncelerini paylaştı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi