Tarih: 26.08.2024 00:34

Mourinho'nun İsyanı: 'Hakemi de Yendik!' Fenerbahçe Sahada Gövde Gösterisi Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

“50 MAÇLIK MARATONDA TAKIM OLMAK ŞART”

Fenerbahçe'nin Rizespor'u deplasmanda farklı skorla mağlup ettiği Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde, sarı-lacivertli takım sahadan 5-0 galibiyetle ayrıldı. Teknik Direktör Jose Mourinho, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında takımın performansını ve gelecek hedeflerini değerlendirdi.

Mourinho konuşmasında, "Önümüzde yaklaşık 50 maç var ve bu maratonda 11 oyuncudan çok bir takıma ihtiyacınız var. Dengeli bir takım ile zorlukların üstesinden gelmek mümkün" dedi.

“FRED, SZYMANSKİ VE İSMAİL YÜKSEK'E ÖZEL VURGU”

Mourinho takımın başarısı adına öne çıkan isimlerden bahsetti: “Fred'in önemini daha önce dile getirmiştim. Bugün attığı 3 gol nedeniyle değil, takıma kattığı dinamizm sayesinde fark yaratıyor. Keşke iki Szymanski'miz daha olsa, onları da sahaya sürerdik. İsmail Yüksek'e gelince, taraftarların onun adını bağırmaları beni mutlu ediyor.”

“KÖTÜ HAKEMLERE RAĞMEN ZAFER”

Mourinho son olarak hakem ve VAR kararları hakkındaki eleştirilerini dile getirdi ve ekledi: "Bugün iyi bir maç çıkardık ancak çok kötü bir hakem ve VAR kararlarına karşı mücadele ettik. Takımın iyi performansı sayesinde kazandık." Fenerbahçe Teknik Direktörü, takımın moralli ve zor şartlarda bile birlik içinde hareket etmesinin altını çizdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —