Mourinho'dan Bodrumspor Öncesi Cidid Uyarı: 'Derbiyi Değil, Kendimizi Düşünelim'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Bodrum FK maçı öncesinde oyuncularına sert bir uyarı vererek, derbiye odaklanmak yerine kendi performanslarına ve galibiyete konsantre olmalarını istedi.

Van Spor 28.03.2025 01:12:00 0
Mourinho
Tarih: 28.03.2025 01:31 Güncelleme: 28.03.2025 01:12

Süper Lig'de Samsunspor deplasmanında yaşadığı sürpriz puan kaybının ardından Fenerbahçe, Bodrum FK ile oynayacağı maçta mutlaka kazanmak zorunda. Milli ara sonrası toparlanma sinyalleri veren Kanarya’da Mourinho, oyuncularıyla yaptığı toplantıda kritik mesajlar verdi.

MİLLİ ARANIN ZORLUKLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Tecrübeli teknik adam, milli aranın futbolcuların motivasyonu ve fiziksel performansı üzerinde olumsuz etkileri olabileceğini belirterek, oyuncularını uyarmayı ihmal etmedi. Mourinho, "Milli ara dönüşleri her zaman zordur. Ancak bunu yaşamamak için tamamen sahaya odaklanmalıyız. Beklenmedik puan kayıpları yaşadık ama sezonun son anına kadar her kulvarda başarı için mücadele etmeliyiz," ifadelerini kullandı.

“ÖNCE BİZ KAZANMALIYIZ, DERBİ SONRASINDA DÜŞÜNÜRÜZ!”

Cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisiyle ilgili de konuşan Mourinho, oyuncularına net bir mesaj verdi: “Şampiyonluk avantajı Galatasaray'da gibi görünüyor, ancak matematiksel olarak hala şansımız var. Bu yüzden hiçbir mücadeleden vazgeçmemeliyiz. Ancak derbiye odaklanmamalıyız! Biz sahaya çıkıp Bodrum FK’yı mağlup edemezsek, derbinin sonucu bizim için bir anlam taşımaz. Sahaya çıktığımızda ilk dakikadan itibaren üç puanı isteyen bir Fenerbahçe olduğumuzu göstermeliyiz.”

GOL KRİZİNDE ÇÖZÜM ARIYOR

Fenerbahçe'nin Samsunspor maçındaki gol sıkıntısı, Mourinho’yu harekete geçirdi. Sarı-lacivertliler, rakip kaleye tam 28 şut çekmesine rağmen fileleri havalandıramadı. Pozisyon üretmekte bir sorun olmasa da, bitiricilik eksikliği dikkatlerden kaçmadı.

Mourinho, oyuncularına daha dikkatli ve soğukkanlı olmaları gerektiğini sürekli hatırlatırken, gol yollarında daha etkili bir performans sergilemeleri için taktiksel çalışmalar yapıyor. Bodrum FK maçı, Fenerbahçe'nin gol sorununa çözüm bulacağı önemli bir sınav olacak.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ