Tarih: 29.07.2024 00:15

Mourinho Gözünü Kovacic'e Dikti: Fenerbahçe, Manchester Yıldızını Hedefe Aldı!

Facebook Twitter Linked-in

TRANSFER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN FENERBAHÇE, İNGİLTERE'DEN FLAŞ BİR İDDİAYLA GÜNDEMDE

Sarı-lacivertli ekibin, Manchester City'nin Hırvat yıldızı Mateo Kovacic'i transfer listesine aldığı öne sürüldü.

ORTA SAHA TAKVİYESİ İÇİN MOURINHO'NUN GÖZDESİ

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü Jose Mourinho'nun Hırvat orta saha oyuncusu Mateo Kovacic'i transfer etmek istediği iddia ediliyor. Bu sezon orta sahaya kaliteli bir takviye yapması beklenen Fenerbahçe, İngiliz basınına göre sürpriz bir adım atmaya hazırlanıyor.

THE SUN: “FENERBAHÇE, KOVACIC İÇİN DEVREYE GİRDİ”

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Sun, Fenerbahçe'nin Manchester City'de forma giyen Kovacic ile ilgilendiğini duyurdu. 30 yaşındaki Hırvat yıldızın geçen sezon 46 maçta 3 gol ve 1 asistlik katkı sağladığı belirtildi.

KİRALAMA FORMÜLÜ MASADA

Haberde, Fenerbahçe'nin Kovacic'i kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerde bulunabileceği ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin Manchester City ile kiralama konusunda görüşmelere başlaması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin daha önce yaptığı transferler arasında Youssef En-Nesyri, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Krunic, Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan gibi isimler yer alıyor. Gözler şimdi orta saha transferinde atılacak adıma çevriliyor. Kovacic'in transferi gerçekleşirse, Fenerbahçe orta sahasını önemli ölçüde güçlendirmiş olacak.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —