Morven giyim mağazası halkasına Van da eklendi

Giyim sektöründe her geçen gün büyüyerek mağazalar zincirine yenilerini ekleyen Morven Erkek Giyim mağazası davetlilerin katılımıyla dualarla hizmete açıldı.

Van Haberleri 27.09.2023 17:27:00 0
Morven giyim mağazası halkasına Van da eklendi
Tarih: 27.09.2023 17:30 Güncelleme: 28.09.2023 01:27

Kalite ve tarz olarak önemli bir marka olan Morven giyim mağazası Kazım Karabekir Caddesi’nde yeni açılan mağazasında hizmet vermeye başladı. Görkemli açılışa Bingöl Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök, işletme sahibi Osman Günerigök, Van TSO Meclis Başkanı Turan Avcı ve çok sayıda davetli katıldı. 

“HERKESİ MAĞAZAMIZA BEKLİYORUZ”

Modayı yakından takip eden şık erkeklere, takım elbise, smokin, kaban, triko mont, ceket mont, ceket gömlek, pantolon, parfüm, çorap, kravat, keten pantolon,  iç çamaşırı, yaka çiçekleri ve tüm erkek giyim ürünlerinin Morven Mağazasında bulunduğunu söyleyen Günerigök, “Mağazamız erkek giyim ürünlerinden oluşuyor. Klasik giyim, damatlık, takım elbise, ceket, pantolon, gömlek, kravat, ayakkabı, kemer, cüzdan gibi erkeklerin tüm ihtiyaçları ve giyim kuşam ürünleri mağazamızda halkımızın hizmetine sunuluyor. Morven kurumsal bir firma, Morven’in 36’ıncı şubesini Van’da hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kaliteyi ucuza satan bir markayız. Hem ürünlerimiz kaliteli, hem de güzel bir hizmet sunacağız. Fiyatlarımız gayet uygundur. Tüm Vanlılara hayırlı olsun. Güleryüzlü ve deneyimli personellerimizle herkesi mağazamıza bekliyoruz. Elimizden gelen her türlü desteği halkımızın istifadesine sunuyoruz” dedi.

“VAN’IN KATMA DEĞERİNE VE İSTİHDAMINA KATKIMIZ OLSUN İSTEDİK”

Bingöl Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök, “Yaklaşık 20 yıldır Bingöl’de 6-7 mağazayla bu işi yürütüyoruz. Çevre illerde Diyarbakır ve Gaziantep’te mağazamız bulunmaktadır. Van’da dünürlerimiz olduğu için ara ara Van’a gelip gidiyoruz. Birkaç aydır Van’da mağaza açmayı etüt ediyorduk. Yapmış olduğumuz araştırmalardan sonra Van’a Morven Erkek Giyim Mağazası yakışır diyerek şube açmaya karar verdik. İnşallah Van’ın hem katma değerine hem istihdamına katkımız olur. Van’da hizmete açılan Morven Erkek Giyim Mağazasının hayırlı olmasını dilerim. Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

“MORVEN’İN VAN’DA AÇILMASI MUTLULUK VERİCİ”

Van TSO Meclis Başkanı Turan Avcı “Morven Markası Hatay’dan Adana’ya, Türkiye’ye yayılan bir aile şirketidir. Geç de olsa Osman beyin girişimleriyle Morven’in Van’da açılması mutluluk verici. Van TSO adına Osman Günerigök ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ekonomik krizin yaşandığı bu süreçte işletmelerin açılması çok önemlidir. Ticarete iyi bir ivme sağlıyor. Van için önemli gelişme, Morven Erkek Giyim Mağazasının ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Davetliler kurdele kesiminin ardından Morven Erkek Giyim Mağazasını gezerek ürünleri inceledi. 


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem