MORMAŞ üretimiyle adından söz ettiriyor

MORMAŞ üretimiyle adından söz ettiriyor

Politika 17.07.2024 15:04:29 0
MORMAŞ üretimiyle adından söz ettiriyor
Tarih: 17.07.2024 15:04 Güncelleme: 17.07.2024 15:04
Battalgazi Belediyesi lokomotif şirketlerinden olan Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri Anonim Şirketi (MORMAŞ), 9 bin metrekare kapalı alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Ev mobilyalarının yanı sıra bahçe mobilyaları alanında da başarısını kanıtlayan MORMAŞ, uygun fiyatlarıyla da takdir görüyor.
Yaptığı üretimle kısa sürede tüm Türkiye’nin bildiği marka üretim üslerinden biri olan Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri Anonim Şirketi (MORMAŞ), yeni ekipman ve makine alımlarıyla da üretim üssü haline geldi. Büyük fabrika alanıyla hem istihdam sağlayan hem de üretimiyle bölgenin en güçlü tesislerinden biri olan MORMAŞ, ev mobilyalarının yanı sıra bahçe mobilyası üretiminde de başarısıyla ön plana çıkıyor.

Türkiye’nin birçok iline yapılan üretimleri gönderen MORMAŞ, mobilya alanında isminin tanınır hale gelmesiyle devasa firmalarla yarışır duruma geldi. Göreve başladıktan sonra MORMAŞ’ın yaptığı çalışmaları yakın takibe alan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, belediyenin lokomotif şirketini ulusal ve uluslar arası arenada söz sahibi yapacaklarını ifade etti.

Firmaların yanı sıra kuruluşlara ve TOKİ tarafından yapılan toplu konutlara da üretim yapan MORMAŞ’ın vatandaşların da hizmetinde olduğunu ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “MORMAŞ, sadece bir üretim tesisi olmanın ötesine geçerek, Battalgazi markasını dünyaya tanıtıyor. Yaptığımız yatırımlar ve yenilikçi yaklaşımlar sayesinde, hem ilçemize hem de ülkemize büyük katkılar sağlamaya devam ediyoruz. Hedefimiz, bu başarıları daha da ileriye taşımak ve Battalgazi’yi uluslararası alanda daha güçlü bir marka haline getirmektir. MORMAŞ tarafından yapılan mobilyalarımız hem fiyatıyla hem de kalitesiyle ön plana çıkıyor. Uygun fiyata yapılan mobilyalar vatandaşımızın talebine göre çizilebiliyor. Çizim yapıldıktan sonra da kısa sürede teslimler yapılıyor. Belediyecilik anlamında çok yoğun çalışmalar yaparken vatandaşımızın cebini de düşünüyoruz. Mobilya alacak halkımızı ilk olarak belediye iştiraklerimizden olan Eski Malatya yolu üzerinde bulunan MORMAŞ’a bekliyoruz” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ajax deplasmanında


Van Spor

Elazığspor-Ankaraspor maçı biletleri satışta


Van Spor

Sivrice’de "Atatürk ve Gençlik Koşusu" coşkusu


Van Spor

U15 Okçuluk bölge müsabakaları şampiyonu Elazığ


Van Spor

Elazığsporlu Maksut’un annesi hayatını kaybetti


Van Spor

Hem okuyorlar hem buz pateni öğreniyorlar


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Bandırmaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, 10 Kişi Kalan Beşiktaş'ı 3-2 Mağlup Etti! Tarihi Geri Dönüş ve 2 Kırmızı Kartla Dolu Bir Derbi


Van Spor

Oliver Roy Camio: "Tüm oyuncularımız gayet güzel performans gösterdi"


Van Spor

A Milli Hentbol Erkek Milli Takımı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ni yenerek ikinci tura yükseldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - 1461 Trabzon FK: 0


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan Macaristan’da çifte bronz madalya


Van Spor

Gol sesi çıkmadı! Galatasaray'a kendi evinde Trabzon çelmesi


Van Spor

Elazığ’da milli maç heyecanı


Van Spor

Elazığ’a dünya şampiyonluğu gururu


Van Spor

Varto’da voleybol kursuna yoğun ilgi


Van Spor

Milli badmintoncular Avrupa’da yarı finalde


Van Spor

Muşspor, 1461 Trabzon FK maçı hazırlıklarına başladı


Van Spor

TFF 3.Lig’de Yeşilyurtspor Niğde Belediyespor’a konuk olacak


Van Spor

Muğlaspor maçı Elazığspor taraftarına yasak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ