Tarih: 07.09.2024 14:07

Montella'nın 10 Kişilik Milli Takım'a Övgüsü: 'On Numara Performans!'

Facebook Twitter Linked-in

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Uluslar B Ligi'nde Galler ile oynadıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında takımının performansını değerlendirdi. Montella, takımın on kişi kaldıktan sonra gösterdiği organizasyonu özellikle beğendiğini ifade etti.

HEDEF BELLİ: İZLANDA MAÇINA ODAKLANIYORUZ

"Zorlu bir maç beklediklerini ve özellikle ilk yarıda organizasyonlarda sıkıntı yaşadıklarını" belirten Montella, oyuncuların fatigue sebebiyle tatil yapmalarının önemini vurgulayarak takımdaki yorgunluklara işaret etti. İtalyan teknik adam, hedeflerine istedikleri şekilde devam etmek istediklerini kaydetti.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NA ÖVGÜ

Montella, Inter oyuncusu Hakan Çalhanoğlu'nun performansından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve oyuncunun takıma katkısının önemine dikkat çekti. Sol bek pozisyonunda yaşanan eksikliklerden bahsederken takımın mevcut oyuncularıyla çözüm üretmek zorunda olduklarını ifade etti.

TARAFTAR DESTEĞİNE VURGU

Taraftarlara mesaj yollayan Montella, onların desteğine ve takımdaki önemli role dikkat çekti.

ZORLU İZLANDA SINAVI

Montella, pazartesi günü İzlanda ile yapılacak maçın zor geçeceğinin altını çizdi ve takımın bu zorlukların farkında olduğunu belirtti. "10 kişi kaldıktan sonra rakibin oyununa fazla izin vermedik" diyen Montella, futbolcuların zihinsel ve fiziksel yorgunluklarını göz önünde bulundurarak İzlanda maçı için mümkün olan en iyi performansı sergileyeceklerini söyledi.

DEPLASMANDA BERABERLİK ÖNEMLİ

Takımın deplasmanda alınan her puanın değerini vurgulayan Montella, gol yemeden bitirilen ilk iki maçın ardından, kazanamadıkları maçlarda kaybetmemenin önemine dikkat çekti. Barış Alper Yılmaz'ın kırmızı kart pozisyonunu değerlendiren Montella maç öncesinde hakemlerle ilgili şanslarından memnun olmadığını ifade etti.

KAZANAMADIĞIMIZ MAÇLARDA KAYBETMEMEK ÇOK ÖNEMLİ

Vincenzo Montella, Avrupa Şampiyonası'nda en fazla gol atan takımlardan biri olduklarını hatırlatarak, klasik bir golcü yerine görev alan herkesin gol atma ihtimaline sahip olduğu bir sistemle oynamayı tercih ettiklerini ima etti ve bu sayede takımın yükünü attıklarını dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —