Tarih: 07.08.2024 15:24

Mobil Kanser Taraması Fırsatı: Gürpınar Halkı Davetlisiniz!

Facebook Twitter Linked-in

VAN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN GÜRPINAR HALKINA ÖNEMLİ DAVET

Van İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Gürpınar ilçesindeki vatandaşlara kanser taramaları yapılacağı ve bu taramaların iki hafta süresince mobil kanser tarama aracıyla gerçekleştirileceği duyuruldu. Sağlık Müdürlüğü, vatandaşların bu önemli sağlık hizmetinden yararlanmaları için çağrı yaptı.

 

YÜKSEK TAKDİRİ HAK EDEN SAĞLIK PERSONELİ

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, kanser tarama aracını ziyaret ederek, personelin özverili çalışmalarını takdir etti. Personelle sohbetinde kanser taramalarının erken teşhiste kritik bir rol oynadığını belirten Dr. Tosun, Gürpınar halkını ücretsiz olarak sunulan kanser taramasından faydalanmaya teşvik etti.

 

SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN GÜRPINAR HALKINA DAVET

Dr. Tosun, taramaların erken teşhis ve tedavide büyük bir fark yarattığının altını çizerek, tüm Gürpınar halkını mobil kanser tarama aracına katılmaya davet etti. İki hafta boyunca hizmet verecek olan mobil aracın bu kıymetli hizmeti ücretsiz sunduğunun altı çizildi.

 

GÜRPINAR SAĞLIK HİZMETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr Muhammed Taha Bostaniçi, Gürpınar İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette kurum personelleri ile sohbet edilip istekleri dinlendi . İlçe Sağlık Müdürü Dr. Suat Ökten'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —