Minik eller büyük hünerler sergiledi

Minik eller büyük hünerler sergiledi

Genel 31.10.2024 14:56:00 0
Minik eller büyük hünerler sergiledi
Tarih: 31.10.2024 14:56 Güncelleme: 31.10.2024 14:56
Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından devlet korumasındaki çocuklar arasında ‘Cumhuriyetimizin 101. yılında en büyük eser” temalı şiir ve resim yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler verilirken eserleri de sergilendi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101. Yılını kutlama etkinlikleri çerçevesinde Erzurum Aile sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Devlet tarafından bakıma ve korunmaya muhtaç çocuklar arasında şiir ve resim yarışması düzenlendi. Toplam 80 öğrencinin 130 eser ile katıldığı yarışmada jüri tarafından yapılan ilk değerlendirme sonucu 81 eser değerlendirildi. Bu eserler arasında şiir ve resim dalında ilk üçe giren öğrenciler belirlendi.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Nene Hatun Çocuk Evleri Sitesi’nde düzenlenen törende dereceye giren çocuklara İl Müdürü Hasan Aykut tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca dereceye giren eserler ile sergilenmeye layık görülen birçok sergilendiği programda dereceye giren şiirler ise yazarları tarafından seslendirildi.
Buradaki törende bir konuşma yapan Aykut, “Cumhuriyetimizin yüz birinci yılında en büyük eser temalı yarışma programında korunma ve bakım altındaki çocuklarımız seksenin üzerindeki resim ve şiir eserleriyle yarışarak bugünü taçlandırdılar. Ben çocuklarımızı verdikleri emekten dolayı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
Ayrıca geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bu yaptıkları çalışmalarla milli birlik ve şuur bilincini de geliştirdikleri için tekrar onları tebrik ediyorum. Bundan sonraki yapılacak çalışmalarının da devamını diliyorum” dedi.
Tören daha sonra serginin gezilmesi ve çocukların hep bir ağızdan “Cumhuriyet’imizin 101. yılı kutlu olsun” sloganı ile sona erdi.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: minik eller büyük hünerler sergiledi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ