Milli Savunma Bakanlığı 2023 65 Kamu Personeli Alımı

Son Dakika! Milli Savunma Bakanlığı 2023 yılı için 65 kamu personeli alımı kılavuzu an itibariyle yayımlamıştır. Bakanlık tarafından Silahlı Kuvvetler Uzmanlığı Yönetmeliğince alımlar yapılacaktır.

İş İlanları 24.03.2023 23:35:00 0
Milli Savunma Bakanlığı 2023 65 Kamu Personeli Alımı
Tarih: 24.03.2023 23:55

Son Dakika! Milli Savunma Bakanlığı 2023 yılı için 65 kamu personeli alımı kılavuzu an itibariyle yayımlamıştır. Bakanlık tarafından Silahlı Kuvvetler Uzmanlığı Yönetmeliğince alımlar yapılacaktır. MSB personel alımı ilanları başladı.

MSP Personel Alımı İş İlanları
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamuya uzman yardımcısı kadrosunda kamu personeli alımı yapacağını kılavuzu ile açıkladı. Başvuru şartları açıklandı fakat bakanlığın yapmış olduğu açıklamaya göre bakanlık gerek gördüğü taktir de başvuru şartlarında güncelleme yapabilecektir. Adayların ilanın son başvuru tarihine kadar ilan metnini kontrol etmesi mağduriyet yaşanmaması adına önemli bir husustur.

Devlet Personeli Alımı Başvuru Şartları Nedir?
İlana başvuru yapacak olan adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması gerekmektedir.
Sınav tarihi itibariyle 35 yaşından gün almış olanlar başvuru yapamayacaklardır.
Başvuru kılavuzunda belirtilen nitelik kılavuzları kısmında gerekli olan ve istenen öğrenim şartını taşıyor olmak gereklidir.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanmış olan 2021 yılı veya 2022 yılında yapılmış olan kamu personeli seçme sınavından asgari düzeyde en aşağı her kadro için 70 puan istenmektedir.

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde aktif görev halindeyken çıkarılmış olanlar başvuru yapamayacaklardır.

Kamu haklarından mahrum bırakılmış olan ve siyasi partiler ile ilişkisi olanlar başvuru yapamayacaklardır.

Adayların işe alım sürecinde arşiv ve güvenlik soruşturmasında olumlu sonuçlanması ve bir suça karışmamış olması da aranan şartlar arasındadır.

MSB Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?
İlana başvurular ilgili kurumun resmi internet sitesi üzerinden dijital ortamda alınacaktır. Adaylar başvurularını 24 Mart 2023 – 24 Nisan 2023 tarihleri arasından 1 aylık başvuru süreci içerisinde tamamlamış olmaları gerekmektedir. Başvuru linki şu an aktif hale gelmiştir.

Mülakat Süreci
Başvurularının değerlendirilmesinin ardından sözlü mülakat sınavına katılmaya hak kazanan adaylar için yine aynı internet sitesi üzerinden duyuru yapılacak ve tebligat niteliğinde değerlendirilecektir. Başvuru yapmış olan adayların süreç içerisinde yapılacak olan duyuruları takip etmesi gerekmektedir.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem