Milli Güreşçi Aslı Demir, Darende’de öğrencilerle buluştu

Milli Güreşçi Aslı Demir, Darende’de öğrencilerle buluştu

Van Spor 30.05.2024 15:44:54 0
Milli Güreşçi Aslı Demir, Darende’de öğrencilerle buluştu
Tarih: 30.05.2024 15:44 Güncelleme: 30.05.2024 15:44
Malatya’nın Darende ilçesinde öğrencilerle buluşan Milli Sporcu Aslı Demir, ailenin başarıda çok önemli olduğunu belirterek, gençlere asla pes etmemeleri ve çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.
Darende’de Kadınlar Derneği tarafından yürütülen “Geleceği Kuran Kadındır” adlı proje kapsamında Serbest Stil Güreşte Milli Sporcu Aslı Demir, Darende Anadolu Lisesi’nde kız öğrencileriyle buluştu.
Programın açılışında konuşan Kadınlar Derneği Başkanı Nuray Ateş, “Yürütmekte olduğumuz projemizin bu bölümünde, genç kızlarımıza rol model olabilecek; onların meslek seçiminde esin kaynağı olabilecek bir kadınla buluşturmak istedik. Bu kapsamda öğrencilerimizi, Bireysel Kadınlar Güreşlerinde Dünya ikinciliği başta olmak üzere birçok müsabakada derecesi olan milli sporcumuz Aslı Demir ile buluşturduk” şeklinde konuştu.
“Aile desteği çok önemli”
Kız öğrencilerle sohbet eden milli sporcu Aslı Demir ise kadın olmanın spor yapmaya ve sporcu olmaya engel teşkil etmediğini vurgulayarak, “Ailenin desteği çok önemlidir. Kendimden örnek verecek olursam, bugün uluslararası başarı elde ediyor ve ülkemizi temsil edebiliyorsam bunu öncelikle aileme borçluyum. Onların destek ve teşvikleri çok önemli. Ben bütün başarılarımı beni teşvik eden aileme ve devletime borçluyum. Beden eğitimi öğretmeniyim. Hem öğretmenlik yapıyorum hem de bireyselde ülkemi başarılı bir şekilde temsil etme gayreti içerisindeyim. Kadın olmam başarıma engel değildir” ifadelerini kullandı.
“Kendinize güvenin, pes etmeyin”
Konuşmasından sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Aslı Demir, kızların kendilerine güvenmelerini, çok çalışmalarını ve asla pes etmemelerini istedi. Darende Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Kutlu, okullarında kız öğrencilere yönelik bu programı gerçekleşmesinden dolayı Darende Kadınlar Derneği yönetim kuruluna, milli sporcu Aslı Demir’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Dernek tarafından katılımcı öğlencilere verilen ikramın ardından program sona erdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ