Milli Eğitim Müdürü Kökrek, LGS’ye evde girecek olan özel öğrenciyi ziyaret etti

Milli Eğitim Müdürü Kökrek, LGS’ye evde girecek olan özel öğrenciyi ziyaret etti

Eğitim 1.06.2024 21:58:41 0
Milli Eğitim Müdürü Kökrek, LGS’ye evde girecek olan özel öğrenciyi ziyaret etti
Tarih: 01.06.2024 21:58
Ağrı’da, özel durumu nedeniyle LGS sınavına öğretmen gözetiminde evinde girecek olan Hüseyin Ali Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek tarafından sınav öncesi evinde ziyaret edildi.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı yarın düzenlenecek. Bu doğrultuda binlerce öğrenci sıralarda sınav teri dökecek. Özel durumları dolayısıyla sınav merkezlerine gidemeyecek öğrenciler ise ev veya hastanede görevli öğretmenler gözetiminde sınava alınacak. Ağrı’da da özel durumu nedeniyle sınava giremeyecek olan Hüseyin Ali Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek tarafından sınav heyecanına ortak olmak üzere evinde ziyaret edildi.
Özel durumu nedeniyle evde sınava girecek Hüseyin Ali Kılıç’ı moral ve motivasyon vermek amacıyla evinde ziyaret ettiklerini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, “Ağrı merkez ve ilçelerimizde 32 sınav merkezimizde 8 bin 605 öğrencimiz LGS sınavına girecek. Bugün Hüseyin Ali Kılıç öğrencimizin evindeyiz. Özel nedenlerden dolayı sınavı öğrencimizin evinde gerçekleştireceğiz. Moral ve motivasyon amacıyla öğrencimizin evindeyiz. İlimiz genelinde 3 evde bu sınav gerçekleştirilecek. Ben tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sınavlar gördükleri konulardan çıkacak. Öğrencilerimiz stres yapmasın. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem