Milletvekili Ölmeztoprak, minibüsçü esnafının taleplerini dinledi

Milletvekili Ölmeztoprak, minibüsçü esnafının taleplerini dinledi

Politika 27.06.2024 12:40:45 0
Milletvekili Ölmeztoprak, minibüsçü esnafının taleplerini dinledi
Tarih: 27.06.2024 12:40
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce’yi ziyaret etti. Ziyarette minibüsçü esnafının sorunlarını dileyen Ölmeztoprak, istişare vurgusu yaptı.
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Kaya ile birlikte Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce’yi ziyaret etti.
Ziyarette ilk olarak konuşan Başkan İnce, sektör esnafının sorun ve taleplerini Milletvekili Ölmeztoprak’a ileterek yapılan ve yapılacak çalışmalar için teşekkür etti.
Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası’na ilk kez ziyaret düzenlediklerini kaydeden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ise sivil toplum kuruluşları ile bir yönetim değil yönetiş anlayışı ile istişare halinde olacaklarını söyledi.
Ölmeztoprak, pandemi ve 6 Şubat 2023 depremleri sonrası Minibüsçü esnafının özverili çalışmalarına da şahitlik ettiklerini belirterek, “Esnafımızın var olan sorunlarını azami ölçüde giderebilmesi ve taleplerinin olumlu cevap bulabilmesi için gerek belediyelerimiz gerekse bürokrasimizle ilgili tüm görüşmelerimizi ve çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Mücbir sebep konusuna da değinen Milletvekili Ölmeztoprak, “ Mücbir sebep konusu Eylül’e kadar son denmişti. Burada bir sosyolojik bir gerçeklik var. Bu gerçeğin ortaya çıkardığı çeşitli kalemlerdeki borçlar her ne kadar da ötelenmiş olsa da belirli bir birikme gerçekleşti. Bu durumu ilgili noktalara aralıksız taşıyoruz. Dolayısıyla da mücbir sebep konusunda da rahatlama alanları açmaya çalışacağız” diye konuştu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem