MHP’li Karataş noktayı koydu

MHP’li Karataş noktayı koydu

Politika 16.12.2022 13:30:34 0
MHP’li Karataş noktayı koydu
Tarih: 16.12.2022 13:30 Güncelleme: 16.12.2022 13:30
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Ekrem İmamoğlu’nun bir tek eksiği var, o da İyi Parti rozetidir” dedi.
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki yargı kararının İmamoğlu ve Akşener ortak planının önemli bir parçası olduğunu öne sürdü. Herkesin büyük resme odaklanmasını isteyen Başkan Karataş, “İmamoğlu, bu yargı kararını kendi Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu’na resmen darbe yapmak için kullanmıştır. Çok ilginçtir ki, yargı kararı sonrasında oluşan görüntü, İmamoğlu ve Akşener’in şovuna dönüşmüştür. Bu şov CHP’ye yapılan darbeden başka bir şey değildir. Kendi içlerinde bile birbirlerini çizgi dışına çıkarmak isteyenlerce oluşturulan 6’lı masanın durumu ortadadır. Şimdi bunlar kalkmış, 2023 seçimlerinde ülkeyi yönetmeye talip olacaklar, öyle mi? Biz gülüyoruz, sadece gülüyoruz” diye konuştu.
Kendin pişir, kendin ye
Yargı kararının başladığı andan itibaren kurgusal bir mağduriyet ortaya koymaya çalışanların sadece İmamoğlu’nun kendisi ile Meral Akşener’in kendisi olduğunu dile getiren Naim Karataş; “Oldu olacak, Ekrem İmamoğlu bir de İyi Parti rozeti taksın ve bu iş olsun, bitsin. Ekrem İmamoğlu’nu masanın ortak adayı diye servis etmeye çalışıyorlar, ama ortada masanın diğer paydaşları yok. Her zaman olduğu gibi kendi içlerinde kendileri pişiriyor, kendileri yiyorlar. Durum böyle iken bir de kalkıp İmamoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan benzetmesi yapıyorlar. Sözde mağduriyet kurgusuyla kahraman icat etmeye çalışıyorlar. Bilmiyorlar ki, şiir okumak ve ceza almak başka şey, kamuyu temsil eden kurul üyelerine hakaret edip ceza almak başka şey. Birinde haksızlığa uğramış olmak var, diğerinde ise yargılanmayı ve miktarı her ne olursa olsun ceza almayı hak etmiş olmak var. Bunların ikisi aynı şey midir?” diye sordu.
6’lı masa bilinmezliktir
“Bu masada oyun bitmez, bu masada aldatmaca, kurgu, plan, program, hesap ve kitap bitmez!” diyen MHP Erzurum İl Başkanı Karataş, “Olup bitene ve yaşanan bu gelişmelere sadece parti ya da muhaliflik penceresinden bakılmamalı, olaylar akıl ve mantık penceresinden de görülmelidir. 6’lı masa ile Türkiye’nin nasıl bir bilinmeze ve belirsizliğe sokulacağı apaçık ortadadır. Kendi aralarında dahi birbirlerinin arkasından plan ve proje yapanlar, birbirlerini sevk ve idare edemeyenler, bu ülkeyi mi idare edecekler? Dolayısıyla 6’lı masanın destekçisi olmak demek; Türkiye’nin ikinci yüz yılını perişan etmek demek olacaktır” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: mhp’li karataş noktayı koydu
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan’ın cezası belli oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor forvet hattını Tayyip Kanarya ile güçlendirdi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ