Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu konuştu: Soyadımı değiştirmeyeceğim

Ünlü komedyen Metin Akpınar'ın evlilik dışı birliktelikten bir kızı olduğu belirlendi. Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan Akpınar'ın, Duygu Nebioğlu adlı bir kızı olduğu ortaya çıktı.

Magazin 15.10.2023 01:47:00 0
Metin Akpınar
Tarih: 15.10.2023 01:48 Güncelleme: 15.10.2023 01:47

Ünlü komedyen Metin Akpınar'ın evlilik dışı birliktelikten bir kızı olduğu belirlendi. Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan Akpınar'ın, Duygu Nebioğlu adlı bir kızı olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu, yıllardır süren hukuk mücadelesinin ardından babalık davasını kazandı. Kararın açıklanmasıyla duygusal anlar yaşayan Nebioğlu, babasının soyadını almayacağını söyledi.

Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan Metin Akpınar'ın evlilik dışı birliktelikten bir kızı olduğu ortaya çıktı. Evlilik dışı dünyaya gelen Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar hakkında babalık davasını kazandı. Yıllardır hukuk mücadelesi veren Nebioğlu, kararın açıklanmasıyla gözyaşlarına hakim olamadı.

"1,5 AYDIR UYUMADAN DAVANIN SON SÜRECİNİ BEKLİYORDUM"
Antalya'da görülen ve gizlilik kararı bulunan babalık davası bugün sonuçlandı. Yapılan DNA testlerini de dikkate alan mahkeme, Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğunu karara bağladı. Kararın ardından Instagram hesabından bir video yayınlayan Nebioğlu, uzun yıllardır verdiği mücadelenin sonuçlanmasıyla duygusal anlar yaşadı. Konuşurken ağlayan Nebioğlu, "Neredeyse 1,5 aydır hiç uyumuyorum. Davanın son sürecini bekliyordum. Ben de bu haberi bir sindireyim" ifadelerini kullandı.

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu konuştu: Soyadımı değiştirmeyeceğim

SOYADINI DEĞİŞTİRMEYECEK
Gelen destek mesajlarını yayınlayan Nebioğlu, "Umarım yıllardır hak ettiğin soyadını alıp kendi hayatını layıkıyla kurabilirsin" diyen arkadaşına "Ben Duygu Nebioğlu'yum ve soyadımı değiştirmeyeceğim" cevabını verdi.

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu konuştu: Soyadımı değiştirmeyeceğim

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ
Davanın ardından magazin gündemine bomba gibi düşen Duygu Nebioğlu, gelen eleştirilere de cevap vererek "Ben ne yaşadım nereden bileceksiniz ki? Ünlü olmak gibi bir derdim olsaydı 21 yaşında olurdum. Sadece vicdanı olanlar anlayabilirler. Barış ile kalın" dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ