Tarih: 26.07.2024 20:12

Mete Gazoz'un Rakibi Belirlendi: 2024 Paris Olimpiyatları'nda Mehmet'i Tarihi Atışlarda Bekleyin!

Facebook Twitter Linked-in

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU METE GAZOZ'UN KARŞILAŞACAĞI RAKİP BELLİ OLDU

Paris'te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları kapsamındaki okçuluk branşında sıralama atışlarının tamamlanması ile birlikte Mete Gazoz'un ne zaman yarışacağı merak konusu oldu. Şilili rakibi ile eşleşen Gazoz'un mücadele tarihi yakında açıklanacak.

TÜRKİYE'NİN DİĞER YILDIZLARI DA PODİUMA KİLİTLENDİ

Erkeklerde dünya ve olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz, alınan sonuçlar neticesinde 676 puanla 8. sırada yer alarak 32 turunda Şilili Andres Felipe Gallardo Ferrada ile eşleşti. Diğer yandan 640 puanla 58. sırada yer alan Muhammed Abdullah Yıldırmış, ABD'li ünlü okçu Brady Ellison ile karşılaşacak ve son 16 turuna kalmak için mücadele verecek.

TÜRK KADINLARINDAN REKOR VERİM

Sabah seansında yarışan Türk okçu Elif Berra Gökkır, Türkiye'nin kadınlarda olimpiyat tarihindeki en iyi derecesini elde ederek 671 puanla 5. sırada yer aldı. Gökkır, 32 turunda Malezyalı rakibi Nurul Azreena Mohamad Fazıl ile yarışacak.

TAKIMLARDA BAŞARILI BİR GÖRÜNÜM

Performanslarını takımlar kategorisinde de gösteren Türk okçular, erkek takımında 1992 puanla 6. olurken, Elif Berra Gökkır ve Mete Gazoz'dan oluşan Klasik Yay Karışık Takımı da 1347 puanla 6. sırada yer buldu. Türk atıcılarının Paris 2024'teki mücadele tarihleri için gözler ilerleyen günlerin açıklamalarına çevrildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —