Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a: Aday ol destekleyelim

Gazeteci Barış Yarkadaş, İyi Parti Lideri Meral Akşener'in Mansur Yavaş'a adaylık teklifinde bulunduğunu ileri sürdü. Akşener'in, Yavaş'a "Adaylığınızı açıklayın sizi destekleyelim" dediğini söyledi.

Politika 9.11.2022 16:16:00 0
Meral Akşener
Tarih: 09.11.2022 16:18

2023 seçimlerine aylar kalmışken muhalefette aday belirsizliği sürüyor.

Cumhur İttifakı, adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu aylar önce deklare ederken, muhalefet partilerinde adaylık için iç çekişmeler devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı için yoğun mesaiye devam eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Lideri Meral Akşener başta olmak üzere 6'lı masadan destek bulamadı.

Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanı adayı belirsizliği sürerken, CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Akşener, Mansur Yavaş'la görüştü

Yarkadaş, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili Meral Akşener'in, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la görüştüğü kulisini paylaştı.

"Adaylığınızı açıklayın sizi destekleyelim"

CNN Türk'te Akıl Çemberi programına katılan Barış Yarkadaş, "İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve dar grup bir kurmay heyeti, bir süre önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret ediyorlar. Ziyaret önce hoşbeş ile başlıyor, ardından güncel konulara dönüyorlar. Ve Meral Hanım, Mansur Yavaş'a aynen şunu söylüyor. Mansur Bey, eğer Cumhurbaşkanlığı adaylığını düşünüyorsanız çıkın açıklayın. Biz de sizi destekleyelim." dediğini aktardı. Kaynak: EnsonHaber


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem